Kraliçe’nin gizli işaret dili

Kraliçe Elizabeth’in toplantılarda yardımcılarıyla haberleşmek için çanta hareketleriyle özel şifreler kullandığı ortaya çıktı.

Kraliçe’nin gizli işaret dili
Kraliçe’nin gizli işaret dili
GİRİŞ 30.08.2016 12:31 GÜNCELLEME 30.08.2016 12:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in sosyal etkinlik ve toplantılarda rahatsız olduğu durumları ekibine anlatmak için gizli bir dil kullandığı öğrenildi. İngiltere’de yayımlanan Elle UK’de paylaşılan bilgiye göre, ‘Majesteleri’ rahatsızlığını anlatmak için belli aksesuarlarını kullanıyor. Kraliyet uzmanlarına göre, Kraliçe, eğer yüzüğünü çevirip, parmağı ile de birkaç kere vurursa, asistanlarına sohbetten sıkıldığı mesajını yolluyor.

Bu durumda yardımcıları, hızlıca araya girerek konuşmayı sonlandırıyorlar. Britanya’nın en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan 2. Elizabeth, eğer çantasını diğer eline alırsa da sohbeti sonlandırması için asistanlarına “Acil olarak bana yardım edin” demek istiyor. 

Şifre çantada gizli

Kraliçe’nin bir diğer gizli şifresi ise, çantasını yere koymak. Kraliçe’nin, davetlerde etrafını insanlar tarafından çevrelenmesi gibi durumlarda başvurduğu bu yöntem sayesinde, yardımcılarına davetten ayrılması gerektiğini dile getiriyor. 90 yaşındaki Kraliçe’nin bir de gizli sinyal yolayıcı mini bir cihazı bulunuyor. Resmi toplantılarda kullanılan bu cihaz, Buckingham Sarayı’nın konferans salonundaki masasına gizlenmiş halde bulunuyor. Cihazın mesajı ise, “misafirlerin gitme zamanı geldi.” 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • Ersin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ona sağlam bir baltacı lazım
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bu alçaklar tüm afrikayı sömürdü halen avustralya papua yeni gine yeni zelanda gibi pek çok ülkeyi sömürmekte köpek bile bunlardan çooook daha insancıl ve medenidir uygardır...eğer dünyada açlıktan ölen milyonlar varsa ki var bu alçakların yüzündendir...ingiltere yok olmadıkça dünyaya huzur ve refah barış gelmez(((( nehirde iki balık kavga ediyorsa beş dakika önce oradan bir ingiliz geçmiştir)))))-----türkler ingilizleri yenene kadar,tanrıyı ingiliz zannederdim.....mahatma gandhi.
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Var sen şu üç günlük dünyanın kraliçesi ol. Dirilince ne olacaksın onu düşün.
    Cevapla
  • 007 7 yıl önce Şikayet Et
    gebermedi gitti bu şeytan yüzülü moruk.
    Cevapla
  • ???? 7 yıl önce Şikayet Et
    geberse nolacak? yerine yeni bir şeytan suratlı daha gelecek...
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlı moruk hala dünyayı yönetiyor , veya yönettiğini sanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'