Amerika Birleşik Devletleri'nde bir televizyon programında islamafobi ölçüldü. Amerikalı bir aile, kızının erkek arkadaşıyla tanışmak için kafede buluşuyor. Çocuğu gören aile ise Müslüman olduğu için tepki gösteriyor. Bakın o anda hemen yan masada oturan bir kadın nasıl karşılık veriyor..
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Siverekli 07.11.2016 16:08
    Hakan denen insancık, Amerika yeryüzünde müslümanların rahatça yaşayacağı müslüman bir ülke bırakmadığı, tüm müslüman ülkeleri bir şekildeişgal ve istila ettiği için olabilir mi acaba? Sendeki bu islam düşmanlığının sebebi nedir acaba, ismine bakınca müslüman ismi gibi görünüyor ama !!! Demokratik demokratik katletmeyi ve sömürmeyi, islam topraklarını işgal edip heryeri yakıp yıkmayı, müslüman'ların kendini savunma hakkından daha haklı görüyorsunuz, çünkü siz hastalıklı beyinlere sahipsiniz.
  • hakan 03.11.2016 11:30
    Zaten hep müslüman lar ders veriyor. Müslümanların hoşgörü leri çok. Müslümanların olduğu ülkeler de hristiyanlar in durumu çok iyi. Hristiyan kalmadı müslüman ülkelerde.ABD kötü ise ne işiniz var ozaman. .iki yüzlü olmak bu işte. G avu r dersiniz ama ilk önce buralara yerleşmeye gelirsiniz.Hristiyanlar sizlerden çok daha hoşgörülü. ..