Yolcu uçağı saatlerce kapısı açık uçtu

Çin'de bir pilot, kapısı kapanmayan uçağı havalandırdı.

Yolcu uçağı saatlerce kapısı açık uçtu
Yolcu uçağı saatlerce kapısı açık uçtu
GİRİŞ 24.02.2017 15:34 GÜNCELLEME 24.02.2017 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çin'den Endonezya'ya gitmek üzere havalanan bir yolcu uçağı, kabin kapılarından birinin tam kapanmadığı bir buçuk saat sonra anlaşılınca geri dönüp zorunlu iniş yaptı.

Southern Metropolis gazetesi, Çin'in güneyindeki Guangzhou Baiyun Havalimanı'ndan Endonezya'nın Bali eyaletine gitmek üzere Çarşamba günü yerel saatle 03.00'te havalanan Sriwijaya Havayolları'na ait 1159 sefer sayılı yolcu uçağının kalkıştan üç saat sonra zorunlu iniş için geri döndüğünü duyurdu. Gazete, kaptan pilotun kapılardan birinin tam kapanmadığını kalkıştan 1.5 saat sonra fark ettiğini, bu nedenle geri dönüş kararı aldığını yazdı.

Haberde, kalkış limanına geri döndüklerini anlayan öfkeli yolcularla havayolu görevlileri arasında gerginlik yaşandığı da belirtildi. Guangdong TV'ye konuşan Sriwijaya Havayolları'nın Guangzhou ofisi müdürü olayı doğruladı. Yetkiliye göre, Boing 737 tipi uçakta 180 yolcu bulunuyordu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    La benim dandik 2007 model arabanın bile kapısı tam kapanmasa zart zart diye otup duruyor iken koskoca uçağın kapısı nasıl olur da açık kalınca sinyal vermez onu geç araba ile otobana çık camını aç demiyorum hafiften oynat içeri acayip ses yapar bu uçakta o akım i sesi duyan olmamış mı hostesler in yanında olmalı giriş kapısı hiç mı fark edilmemiş yada kapı yolda aniden açıldı yoksa imkanı yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması