Akıncı'dan hodri meydan: Ertesi gün masadayım!

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, "Hodri meydan diyorum. Enosis kararın) düzeltsinler ertesi gün masadayım." dedi.

Akıncı'dan hodri meydan: Ertesi gün masadayım!
Akıncı'dan hodri meydan: Ertesi gün masadayım!
GİRİŞ 24.02.2017 16:07 GÜNCELLEME 24.02.2017 16:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve heyetini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Kabulde konuşan Akıncı, Rum Meclisi'nin "Enosis" kararının, Kıbrıs Türk toplumunda infiale neden olduğunu, Rum tarafının bunu anlamak istemediğini ve karşı suçlamaya geçtiğini belirtti.

HODRİ MEYDAN: ERTESİ GÜN MASADAYIM

Cumhurbaşkanı Akıncı, Rum tarafının, "Türkiye'de referandum var. Türkiye Akıncı'ya direktif verdi. O da müzakereleri askıya aldı." şeklindeki asılsız iddialara sarıldığını hatırlatarak, "Hodri meydan diyorum. Bu hatayı düzeltsinler ertesi gün masadayım. Bakalım kim kime direktif vermiş. Türkiye'nin gerçekten de böyle bir talebi olmadı." şeklinde konuştu.

Kıbrıs Türkünün, kendi iradesi, fikri, vicdanı yokmuş gibi davranılmasına önce kendisinin ardından tüm toplumun tepki gösterdiğini dile getiren Akıncı, "Herkes bilmeli ki, Kıbrıs Türkü de bu topraklarda en az onlar (Kıbrıslı Rumlar) kadar eşit bir toplumdur ve bu toplumun da iradesi vardır." dedi.

 

YORUMLAR 4
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli soguk kanli olmak lazim devletimiz herseyi cok iyi izlemeli kktc de bir avrupa ya girme istegi var dikkat edilmeli
    Cevapla
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    merhum DENKTAŞ tan sonra bu akinciya hic guvenmiyorum.. şehitlerimizle gazilerimizle aldigımız KUZEY KIBRIS ı sanki bi kalemde geri verecek gibi... burdan yetkililere sesleniyorum akıncıya dikkat edin güvenmeyin neyi imzaladıgını bilin biz bu vatani 2 kuruşa almadık.
    Cevapla
  • Serhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adın Mustafa Soyadın Akıncı. Adına ve soyadına yakışır biçimde masaya yumruğu vur. Toprak vermeyi, sahil vermeyi aklından bile geçirme. Baban savaşmadı o topraklarda. Türk Milletini temsil ettiğini unutma.
    Cevapla
  • KOCASOLAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne masasi be kardesim, tamam iste onlar kacti is bitti. AB dagiliyor siz hala girmek icin toprak verelim havasindasiniz. Kesinlikle masa bitmistir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!