ABD'li büyükelçiden flaş YPG yorumu! Bu ihanettir

ABD’nin eski Türkiye büyükelçilerinden James Jeffrey, ABD’nin YPG’yi silahlandırma kararını ‘Türkiye açısından ihanet’ diye niteledi.

ABD'li büyükelçiden flaş YPG yorumu! Bu ihanettir
ABD'li büyükelçiden flaş YPG yorumu! Bu ihanettir
GİRİŞ 10.05.2017 08:44 GÜNCELLEME 10.05.2017 08:46
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kararı POLITICO sitesine yorumlayan Jeffrey, Türkiye’nin misilleme olarak bölgedeki Amerikan politikalarına desteğini azaltabileceğini söyledi. Jeffrey ayrıca, Türkiye’nin İncirlik Hava Üssü’nü DAEŞ karşıtı operasyonlar için Amerikan erişimine de kapatabileceğini sözlerine ekledi.

Eski büyükelçi, "Bu, onlar için ihanet. Eğer Türkiye misilleme olarak hava operasyonlarını keserse, bu durum bizim hayatlarımızı çok zorlaştırır" dedi. 

YORUMLAR 29
  • Cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis bilir isini.
    Cevapla
  • kunduzi 6 yıl önce Şikayet Et
    Jeffrey bizim ihanete uğradığımızı ifade ederek dolaylı yoldan şunu şunu yapın der gibi bize yapmamız gerekenleri ifade etmiş(dahada ortalık karışşın diye).Şimdi şu gerçeği iki tarafta biliyorki biz dost değiliz dolayısıyla bize yapılanı da ihanet olarak algılamayız biliriz ki bu düşmanlıktır hem bize hem islam alemine...
    Cevapla
  • Yola Devam 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye güvenli bölgeleri büyütme karari alarak sinirlarin 40 km ötesine Kadar 360 derece "catismasiz alan" olusturmalidir.
    Cevapla
  • mb.. 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD nasıl ki kendi içimizdeki ve çevremizdeki hainleri dost edindi, biz de kendi içlerindeki karşıtlarla iyi ilişkiler kuralım.
    Cevapla
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    patriot da versinler sayın elçi üzülme turkiy nin natodan ayrılma hakkı doğuyor. Türkiye de bu fırsatı değerlendirmeli. Natonun bize ne faydası oldu bu güne kadar bilmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber