Terör örgütü DEAŞ, o ülkede saldırıya geçti

Güney Asya ülkesi Filipinler'de terör örgütü DEAŞ'ın saldırıya geçtiği ve bazı bölgelerde teröristler ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşandığı bildirildi.

GİRİŞ 23.05.2017 16:53 GÜNCELLEME 24.05.2017 11:56
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Filipinler medyasında yer alan haberlere göre bir grup terörist Marawi kentinde saldırıya geçti. İlk bilgilere göre teröristlerin kentte bazı bölgeleri kontrol altına aldığı, bu bölgelerde terör örgütü DEAŞ'ın sözde bayrağını astığı, hastane ve okulları ateşe verdiği bildirildi.

Filipinler ordusunun kısa sürede harekete geçtiği belirtilen haberlerse çatışmalar yaşandığı ifade edildi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre bölgede çok sayıda ölü ve yaralı var.

Birkaç ay önce ise Filipinler Devlet Başkanı Duterte, terör örgütü DAEŞ'e katılmış kuzenleri olduğunu duyduğunu söylemişti.



YORUMLAR 50
  • pasa 6 yıl önce Şikayet Et
    Kuffar artik bu piyonlariyla ulkeleri karistiriyor... eskiden erkek gibi savas vardi simdi kancik gibi savasiyorlae fitne fesat ile yikiyorlar
    Cevapla
  • Bkagan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen değilmiydin ABD ye kafa tutan gördün mü şimdi. Ulan Deaşın ne işi var filipinlerde neden israile hiç saldırmaz bunlar. Köpek sahibini ıssırmıyor malesef.
    Cevapla
  • Ahmetzgi 6 yıl önce Şikayet Et
    Deaş eşittir abd, pkk pyd eşittir abd, fetö eşittir abd, sinsi düşman eşit abd.
    Cevapla
  • Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun adına deaş Demeyelim ABD nin ve batının paralı terörist provakotorleri diyelim ...6 ay sonrası için oradaki masum insanları katletmek için zemin hazırlığı yapıyorlardır.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    zafer nasip et Allahım...o ülkede yıllardır müslümanlar ne emekler harcadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?