Şoke eden manzara! Ölen annesinin başında...

Hindistan’da 17 aylık bir bebek yerde yatan annesinin cansız bedeninden süt emerken bulundu. Polis gördükleri manzara karşısında şoke olduklarını anlattı.

Şoke eden manzara! Ölen annesinin başında...
Şoke eden manzara! Ölen annesinin başında...
GİRİŞ 25.05.2017 14:05 GÜNCELLEME 25.05.2017 14:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hindistan’ın Madhya Pradeş eyaletinde polis tren raylarının yanında insanın içine işleyen bir manzara ile karşılaştı. Yerde yatan cansız bir kadın ve açlıktan ne yapacağını bilemeyen ağlayarak annesinin göğsünden süt emmeye çalışan bir bebek… 17 aylık bebek ne olduğunu anlayamadığı için ısrarla annesinden süt almaya çalışıyordu. 

Polis memuru olayı şu sözlerle anlattı: Yerde yatan bir kadın gördük. Kadına yaklaştıkça hemen yanında ağlayan ve bir yandan annesinden süt emen bir erkek bebek… Çocuk sürekli ağlıyordu. Ancak annesi ona cevap vermiyordu. O yine de annesinin göğsünü tuut ve sütünü içmeye başladı. Gerçekten şoke olmuştuk. Çok üzücüydü. Kadın cansız bir şekilde yatıyordu ve bebeği süt istiyordu. Hayatım boyunca böyle bir şey görmedim. Bu hepimiz için çok duygudaş bir andı.

Kadının nende öldüğü bilinmiyor ancak polis bir kaza olabileceğinne şüpheleniyor. Genç annenin cansız bedeni bulunduğu sırada burnundan be kulaklarında kan geldiği belirtiliyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Bebekse  en yakın hastanede bakım altına alındı.

YORUMLAR 9
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyada hersey boş. Ecel geldiginde paranda, malında, eşinde, çocugunda... herşey bu dünyada kalıyor
    Cevapla
  • Xxxytr 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yalan bi dünya
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim merhametini esirgeme, bizi koru, insan kıl, doğrulardan eyle, hak yiyenlerden, ruhu ayakta kalıp bașı secdeye gidenlerden koru. Ey merhametlerin en merhametlisi, bize bu dünyada onurumuzla yașamayı ve yașatmayı nasip eyle, bizi ihtiyaç sahiplerine ensar kıl.
    Cevapla
  • Abdülhamid İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Amiiin
    Cevapla
  • iso 6 yıl önce Şikayet Et
    bebekler bir melek. çok üzüldüm çok.
    Cevapla
  • deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan dünya aldanma HU.....:(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı