YPG'ye katılan Japon terörist yurttaşlıktan atıldı

Japonya PKK/YPG terör örgütüne katılan ‘Reşid Japonya’ kod adlı Japon vatandaşını vatandaşlıktan çıkardığı iddia edildi.

GİRİŞ 23.06.2017 15:01 GÜNCELLEME 23.06.2017 15:01
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Detay Haber/Haber7.com

Türkiye'de kanlı terör saldırıları düzenleyen hain terör örgütü PKK, dünyada DAEŞ ile mücadele bahanesiyle propaganda yürütüyor.

Son olarak ortaya çıkan görüntülerde, Japonya vatandaşı bir kişinin de YPG'ye katıldığı görülmüştü. Terör saflarına katılan Japon'un "Reşid Japonya" kod adını aldığı belirtilmişti.

JAPON TERÖRİST VATANDAŞLIKTAN ATILDI

Japonya’nın, bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Japon teröristi vatandaşlıktan çıkardığı iddia edildi.

AVRUPA TERÖR ÖRGÜTLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Başta Almanya, Hollanda, Fransa ve Avusturya olmak üzere birçok Avrupa ülkesi terör örgütü PKK-YPG’ye sahip çıkıyor. Terör örgütü liderlerini sarayda ağırlayan sözde dost ülkeler, terör yandaşlarının sokaklarında örgüt propagandası yapmasına sesini dahi çıkarmıyor.

Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, PYD’nin sözde lideri Salih Müslim’i Paris'te Elysee Sarayında ağırlamıştı.

ABD’NİN PYD/YPG’YE SİLAH DESTEĞİ

Türkiye ABD'nin NATO'da müttefiki. Terör örgütü DAEŞ ile mücadele meşru devletlerle işbirliği yapmak yerine terör örgütlerine destek sağlıyor. DAEŞ ile savaşmayı bahane eden ABD, yıllardır Türkiye’de birçok askerimizin, vatandaşımızın şehit olmasına sebep olan PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG’ye silah ve mühimmat desteği sağlıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 82
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Darısı İslam ülkelerinin başına.Korka korka sıralarını bekliyorlar.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Japonya bizim yıllardır beceremediğimizi siz başarmışsınız hain hain ise kellesi vurula inşallah bizimkilerde örnek alır
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    biz kendimiz atamıyoruz ki pkklı DHKP-C'li ve ypglileri başka ülkeye çamur atmaya gerek Yok ilk biz çıkaralım
    Cevapla
  • ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    elen dinsizi gelip kurtlere devlet kuracakmis. ayı dan post gavurdan dost olmaz.kürtlerin devleti israile sadik kalindikca vaat edilir. oda vaatten öteye gitmez.
    Cevapla
  • Mg1907 6 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst bu japonlar. Selam olsun onlara. teror orgutlerine taviz vermemeli hicbir devlet.unutulmamali ki teror orgutleri sizden daha cok destek aldigi birileri icin sizi hemen satar. Ve birgun gelir o beslediginiz teroristler sizi vurur. O yuzden tum ulkeler aklini basina almali. Japonyayi ornek almali..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme