Almanlar şokta! Daha önce böylesini hiç yaşamadık

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, G20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Hamburg'da yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Almanlar şokta! Daha önce böylesini hiç yaşamadık
Almanlar şokta! Daha önce böylesini hiç yaşamadık
GİRİŞ 10.07.2017 17:47 GÜNCELLEME 10.07.2017 17:47
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Hamburg kentindeki gösterilerde yaralanan polisleri ziyaret eden Frank-Walter Steinmeier, Hamburg Fuar Merkezi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, olaylar sırasında 200'den fazla polisin yaralandığını anımsattı. 

Polislere sadece geçmiş olsun demediğini, aynı zamanda teşekkür ettiğini de belirten Steinmeier polisleri ziyaretinde, son günlerde yaşananlara ilişkin bilgi de edindiğini aktardı. 

BÖYLE BİR ŞİDDET YAŞAMADIK

"Almanya'da son yıllardaki gösterilerde bu boyutta şiddeti yaşamadık." değerlendirmesinde bulunan Steinmeier, göstericilerin sadece polislere değil, Hamburg halkının malına da acımasızca zarar verdiğini ifade etti.

Steinmeier, gördüklerinden sarsıldığını ve şoke olduğunu dile getirdi. 

POLİSLERE ÖVGÜ

Polisin takdiri hak ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Steinmeier, G20 Liderler Zirvesi'nin Hamburg'da düzenlenmesine yönelik eleştirilere de değindi. Steinmeier, eleştirilere katılmadığını, Hamburg'un doğru bir tercih olduğunu bildirdi. 

Steinmeier'e eşlik eden Hamburg Eyaleti Başbakanı Olaf Scholz da polislerin kahramanca görev yaptıklarını dile getirerek faillere yüksek cezalar verilmesini talep etti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 62
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş size. siz bizdeki vatan hainlerini besler ve organize edersiniz alin iste simdi sizdeki hainler devletinize karşı hortladi. size mustehak
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik etme, demokratik hakkını kullanan insanlar vahşeti yeniden yaşadı. Nazi almanyasini dehşetle izliyor, lanetliyoruz. Insanlik sizden Özür bekliyor .Vatanına ihanet eden Soysuzlar sürüsünü besleme yapıyorsun ,sonra insanlıktan bahsedebilen katil, ikiyüzlü, yalancı, bir toplumsunuz.
    Cevapla
  • ürperi 6 yıl önce Şikayet Et
    Endileliyiz Vatandaşlarımız çok gerekli olmadıkça Germany e gitmesin
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne şiddeti ??? Çocuklar sadece ne haklarını savunuyorlar. Alman hükumetinin ve polisin tutumundan oldukça endişeliyiz. Lütfen insan haklarına saygılı olun yakana yıkana karışmayın
    Cevapla
  • Nadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne sandiniz.Bu daha baslangic. Kendi oz Vatanina ihanet eden yaratiklara kol kanat gerdiz. En ufak bir ters dusmenizde size neler yapmazlar. Beter ol Almanya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?