Woidke: ABD askerini selamlamayacağım

Almanya'nın Brandenburg Eyaleti'nin ABD’den gelen askerleri 'açıkça Amerikan karşıtı bir tutumla' karşıladığı, Woidke’nin askerleri selamlamayı reddettiği bildirildi.

Woidke: ABD askerini selamlamayacağım
Woidke: ABD askerini selamlamayacağım
GİRİŞ 04.01.2018 03:01 GÜNCELLEME 04.01.2018 10:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Brandenburg Eyaleti'nin ABD’den gelen askerleri ‘açıkça Amerikan karşıtı bir tutumla’ karşıladığı, Brandenburg Başbakanı Dietmar Woidke’nin Amerikan birliklerini selamlamayı reddettiği bildirildi.

 

Doğu Almanya'da yayınlanan Potsdamer Neuste Nachrichten gazetesinin aktardığına göre Woidke, ABD'li askerlerin Brandenburg'a geldiklerinde Abrams M1 tankının üzerine çıkmayacağını, ayrıca ABD'li askerleri selamlamayacağını belirtti.

'ABD TANKLARI ALMANYA'YA YARAR SAĞLAMAZ'

"Sokağa çıkıp, onlara el sallamayacağım" diye konuşan Woidke, ayrıca ‘oradan oraya mekik dokuyan tankların' Almanya'ya ileriye dönük bir yarar sağlamayacaklarından emin olduğunu vurguladı.

YORUMLAR 11
  • Mesut Ural 6 yıl önce Şikayet Et
    Trumpun ilk seçildikten sonra, merkelin amerikaya gidişi ve avrupa birliğini temsilen güçlü avrupa birliği liderinin Trump tarafından o görüşmede karizmasının çizilmesi çok kanına dokundu. Son bm deki israil kararı ve gelişen olaylarda amerikanın abiliğini gözden çıkaracak davranışa girmesi almanya için şaşırtıcı olmaz.
    Cevapla
  • Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Belgesel de görmüştüm. Asker karıncalar kendi işlerini yaptırmak için köle karıncalar avlıyorlardı. ABD ve Almanya tam örtüşüyor.
    Cevapla
  • sss 6 yıl önce Şikayet Et
    almanya ne zaman abd ye başkaldıracak acaba, sorsan avrupanın en güçlü ülkesi ama damarlarında amerika kanı akıyor artık, bir putin bir erdoğan lazım bunlarada
    Cevapla
  • Fatih 43 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya savaşı kaybettiğinden beri ABD ve İsrail’in elinde bir zamanlar Osmanlı ile dost olan eski Almanya’dan eser kalmadı şimdi ABD gibi Almanya’da bize saldırıyor. Alman milletinin içine o mantığı düşünceyi öyle bir yerleştirmişlerki artık koalisyon yerine tek parti iktidarına bile diktatörlük diyorlar onun için Putin, Erdoğan gibi cumhurbaşkanlarının olması çok zor olsa iyi olur ama olmaz Almanya’yı yöneten siyonist yahudiler buna izin vermez
    Cevapla
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    bu almanlarda kendilerini özgür sanıyorlar heryerleri karış karış amerikan işgalinde. ülkede 100binden fazla amerikan askeri var. binlerce amerikan füzesi heryerde. almanlar bırakın askeri bir motoru güçlü bir sivil taşıt motoru satarken bile amerikanlardan izin almak zorundalar. bence bu şekilde yaşayacaklarına ölseler daha iyi en azından şerefleriyle ölürler.
    Cevapla
  • Kahtalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki adamda kan varmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı