AB Türkiye ile ilişkilerin devam etmesini istiyor

Avrupa Birliği (AB), Türkiye ve AB arasındaki ilişkilerin yakın ortaklığa dayandığını ve tarafların sığınmacı mutabakatında üzerine düşeni yerine getirdiğini açıkladı.

AB Türkiye ile ilişkilerin devam etmesini istiyor
AB Türkiye ile ilişkilerin devam etmesini istiyor
GİRİŞ 04.01.2018 15:28 GÜNCELLEME 04.01.2018 15:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AB Komisyonu Başsözcü Yardımcısı Mina Andreeva, günlük basın toplantısında, Türkiye ile güvenlikten göçe kadar birçok alanda stratejik iş birliğine önem verdiklerini belirtti.

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker’in de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ifade eden Andreeva, "Türkiye ve AB sığınmacı mutabakatında üzerine düşeni yapıyor. İlişkilerimiz yakın ortaklığa dayanıyor. Bu yönde devam etmesini arzu ediyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Beyazid 6 yıl önce Şikayet Et
    şuna Türkiye'yi oyalama taktiği desek?
    Cevapla
  • mad 6 yıl önce Şikayet Et
    2016 da vize serbest olacaktı, olmadı. 3milyar euro vereceklerdi, olmadı. Bakanlarımız Hollanda da almanya da konuşma yapacaktı, olmadı. Ya hep bize olmuyor, Allah aşkına birazda onlara olmasın.
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Siginmacilar konusunda Türkiye üzerine düseni yerine getirdi. Fakat AB getiemedi. Siginmacilar icin (Türkiye istemedi) vermeyi vaat ettiginiz parayi vermediniz, ikinci olarak Türk vatandaslarina vermeyi vaat ettiginiz serbest dolasimi vermediniz. Velhasil verdiginiz en kritik vaatleri yerine getirmediniz. Sonra da kalkmis siginmaci mutabakatin da herkes üzerine düseni yerine getirdi diyerek yalan söylüyorsunuz. Zaten ilk yalaniniz da degil.
    Cevapla
  • tersaneci 6 yıl önce Şikayet Et
    gönlüm kesinlikle bu ab ile ilişkileri bitirmekten yana tamamen kendi menfaatlerini gözetliyorlar neden vize serbest olmadı biz üzerimize düşen her şartı yerine getirmemize ragmen sığınmacılar bizde bakanlarımızı ülkelerine sokmayanlar onlar insanlarımızı köpeklerle aratanlar onlar neden yakınlaşmak istiyorlar çünkü ab ve batı gerileme dönemine girdi TÜRKİYE ve doğu büyümeye geçti
    Cevapla
  • Avrupalı 6 yıl önce Şikayet Et
    AB ye girmemiz kesinlikle gerek. şimdi şuraya lütfen boş yazmayın Türkiyeyi AB ye sokucağız.
    Cevapla
  • 57.Alay 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlarin degil Reis in sartlariyla olursa dusunuruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?