Putin'den gövde gösterisi

Putin, termometre eksi 7 dereceyi gösterdiği sırada buz gibi sulara girerek hakkındaki sağlık durumunun bozuk olduğu iddialarını çürüttü.

GİRİŞ 19.01.2018 10:19 GÜNCELLEME 19.01.2018 13:16

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da 18 Ocak gecesi kutlanan İsa Peygamberin vaftiz edilmesi etkinliklerini fırsat bilerek ülkesi ve dünyaya “turp gibiyim” mesajı verdi. Putin, termometre eksi 7 dereceyi gösterdiği sırada buz gibi sulara girdi.

Mart ayında yapılacak başkanlık seçimleri tarihi yaklaşırken, 65 yaşındaki Putin’in sağlığı ile ilgili dedikodular başlamıştı. Rakipleri “Aday Putin sağlık raporu sunacak mi?” tartışmasını başlatmaya hazırlandığı sırada Putin vaftiz gecesi Seliger bölgesini ziyaret ederek buradaki göle dalıverdi. Böylece Putin bir yandan dini vecibelere sağdık lider olduğunu, diğer taraftan da hiçbir sağlık problemi bulunmadığını pratikte göstermiş oldu.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov aslında Vladimir Putin’in birkaç yıldan beri vaftiz gecesi sürekli dini seremoniye katıldığını söylese de önceki yıllar böyle bir görüntü kamuyla paylaşılmamıştı.

Putin’in sağlığı yerinde olup olmadığı ABD’deki “Trump acaba sağlıklı mı?” tartışmasıyla birlikte başladı. Amerikan lideri Donald Trump 12 Ocakta Walter Reed hastanesini ziyaret ederek taze sağlık raporu almıştı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı