Ruslar açıkladı! İşte ABD'nin Suriye'deki planı

Rus Parlamentosu’nun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Dış İlişkiler Komitesi üyesi İgor Morozov, ABD’nin bölgede büyük bir savaşa hazırlandığını söyledi.

Ruslar açıkladı! İşte ABD'nin Suriye'deki planı
Ruslar açıkladı! İşte ABD'nin Suriye'deki planı
GİRİŞ 19.01.2018 10:59 GÜNCELLEME 19.01.2018 11:07
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Rus yönetimi, Suriye'de Türkiye, Rusya ve İran'ın işbirliği ile ilan edilen çatışmasızlık bölgelerinin ardından Soçi’deki “Suriye Ulusal Diyalog” kongresine hazırlanıyor. ABD ise Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK'nın Suriye yapılanması YPG'nin çoğunluğu oluşturduğu Demokratik Suriye Güçleri (DSG) ile birlikte “sınır güvenliği ordusunun” kurulacağını duyurmuştu. 

"ABD BÜYÜK BİR SAVAŞA HAZIRLANIYOR"

Kuzey Irak merkezli Rudaw’a konuşan Rus parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Dış İlişkiler Komitesi üyesi İgor Morozov, “Moskova’daki gözlemcilerin çoğu, ABD’nin Suriye’de büyük bir savaş hazırlığı yaptığına inanıyor. Olacak savaşta Kürt güçleri ile diğer güçlerin karşı karşıya getirileceği uzak bir varsayım değil” dedi.

YORUMLAR 23
  • Memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimde eytim yok? Bu zsmanda hersey Internet de. Nasil bir sey ariyorsak onuda arariz. Hersey devletten beklenmez
    Cevapla
  • Askerde 6 yıl önce Şikayet Et
    Askerde eğitim yok ne pratik ne teorik savaş anında halkımız ne yapacağını bilmiyor nükleer ve kimsaysal biyolojik saldırılara karşı nasıl savunacagimizi bilmiyoruz
    Cevapla
  • La galibe illallah 6 yıl önce Şikayet Et
    Darbe oldugunda sokaga cikmayipta bankamitiklere kosan chpliler savas ciktiginda nereye kacacaklar.ALLAH var korku yok elhamdulillah.
    Cevapla
  • Sah damar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bi halt edemez kuru gürültü,abd nin düsmanlari inanin nerdeyse Dünyanin tümü,o yüzden savasi göze alamazlar...
    Cevapla
  • kemal ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    yani en azın dan hendek yok yola saklanmış bomba yok dağda tuzak yok karşımızdaki belli kim tutarki trukısh askerini pkk bide bole savaş bakalım turkıshe karşı nasıl oluyomuş vur kaçsız sistem biraz zor olucak sizin için amme sizin son şansınız bizim de son şansımız yeter bitsin artık bu teror bitecekse bitsin bizde vatandaş olarak hazırız yeterki silah altına alsın lar kaffanmızı yormayın tsk vatandaş hazır silah altına girmeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!