Köşeye sıkışan YPG'den DEAŞ hamlesi!

PYD/PKK Afrin'deki DEAŞ'lı tutukluları ÖSO ve TSK'ya karşı savaşmaları karşılığında serbest bıraktı.

Köşeye sıkışan YPG'den DEAŞ hamlesi!
Köşeye sıkışan YPG'den DEAŞ hamlesi!
GİRİŞ 22.01.2018 14:57 GÜNCELLEME 22.01.2018 15:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AA’nın Afrin’deki güvenilir yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, terör örgütü, Zeytin Dalı Harekatı’nda kullanmak üzere DEAŞ’lı teröristlerle anlaşmaya vardı. 

PYD/PKK, daha önce çatışmalarda sağ ele geçirdiği DEAŞ’lıları, TSK ve ÖSO güçlerine karşı savaşmaları şartıyla hapishanelerden çıkardı. 

PYD/PKK daha önce de ABD’nin bilgisi dahilinde Rakka kent merkezinde kuşattığı DEAŞ teröristleriyle anlaşmaya vararak bölgeden tahliye etmiş, bunların önemli bir bölümü Türkiye’ye sızmak üzere sınır hattına yönelmişti.​

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey kemal kılıçdaroğlu işide karşı savaşan ypg liler bunlar mı? işide karşı savaşan ypg ,tsk ya savaşmak karşılığında işidlileri serbest bırakacağını söyleyen ypg liler nasıl bir özgüven içindeler ki işidlilere o verdiklerin silahların kendilerine dönmeyeceğinde emin olarak silahlandırıyorlar ve o kurşunlar ,roketler TSK ya dönüyor.Ben söylüyüm başından berri çoluk çocuğu bile kandırılamayağı kadar acemice hazırlanan senoryonun kılıçdaroğlu ve tayfasının bu kadar basiretsiz veya artniyetli oluşunun aksini kimse açıklayamaz.
    Cevapla
  • İntikam 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka gebermek isteyen yok mu? Tüm harfli teroristleri bekliyoruz...
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dün elkayide Taliban pkk bugün daeş pyd sadece isimleri değişir zamanla ama arkalarındakiler hiç değişmez önemli olan bunu bilmemiz ve herkese anlatmalıyız bu hepimizin görevi
    Cevapla
  • sahipli teröristler 6 yıl önce Şikayet Et
    alsınlar görsünler işte deaşla savaşıyorlar dedikleri diğer teröristlerini. zaten o aklıda onlara siz vermişsinizdir ya.
    Cevapla
  • keamu 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bu haberi büyün dünya görür, özellikle Amerika görür.ve pyd deaşa karşı savaşıyor diyen pkk sempatizanları görür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler