AB, ABD'yi açık açık uyardı! 'Karşılık veririz'

ABD Başkanı Donald Trump'un Avrupa Birliği (AB) ticari politikalarının adil olmadığı yönündeki eleştirilerinin ardından AB'den tepki geldi.

AB, ABD'yi açık açık uyardı! 'Karşılık veririz'
AB, ABD'yi açık açık uyardı! 'Karşılık veririz'
GİRİŞ 30.01.2018 16:03 GÜNCELLEME 30.01.2018 16:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AB'nin, ihracat konusunda ABD'nin sınırlamaya gitmesi durumunda hızlı ve uygun karşılık vermeye hazır olduğunu bildirdi.

AB Komisyonu Sözcüsü Margaritis Schinas, dün düzenlenen basın toplantısında ticaretin kurallara uygun yapılması gerektiğini vurgulayarak, AB'nin ihracatının ABD'nin herhangi bir sınırlayıcı tedbirinden etkilenmesi durumunda tedbirleri hızlı bir şekilde almaya hazır olduklarını kaydetti.

 

 

Donald Trump, birkaç gün önce yaptığı konuşmada, ABD ürünlerinin AB piyasasına zorluklarla girebildiğini ancak AB ürünlerinin vergisiz ya da düşük bir vergiyle ABD'ye ihracat edilebildiğini belirterek, bu durumun adil olmadığını ifade etti. Donald Trump ayrıca, AB'ye ticari sınırlandırma uygulayabilecekleri yönünde imada bulundu. 

YORUMLAR 5
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    kuduz abd
    Cevapla
  • Avrupalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa yanındayız, al şu amerikayı .
    Cevapla
  • Batmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeyin birbirinizi
    Cevapla
  • oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd tıpkı saldırgan kuduz bir köpek gibi heryere eş zamanlı saldırıyor. Yolların kapalı olduğu, yardım eli uzanamadığı çok eski yıllarda köylerde kudurmuş itleri çeker vururlardı. Abd nin de sonu ona doğru gidiyor. Dur bakalım
    Cevapla
  • Lazoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    İt iti ısırmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması