Putin'den açık tehdit: Şimdi bizi dinleyeceksiniz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün Federal Meclis'te yaptığı konuşma sırasında Rusya'nın son dönemde bir dizi ileri teknoloji silah sistemleri geliştirdiğini belirtti ve ülkesinin yeni nükleer cephaneliğini tanıttı.

Putin'den açık tehdit: Şimdi bizi dinleyeceksiniz
Putin'den açık tehdit: Şimdi bizi dinleyeceksiniz
GİRİŞ 02.03.2018 23:51 GÜNCELLEME 03.03.2018 00:43
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Putin, 18 Mart'ta yapılacak devlet başkanlığı seçimleri öncesi düzenlediği son Federal Meclis konuşmasında, Rus ordusunun 'yenilmez' bir füze başlıkları ve benzersiz silahlar geliştirdiğini söyledi.

"BATI'NIN RUSYA'YI DİNLEME ZAMANI GELDİ"

 

Söz konusu sistemlerin ABD'nin Rusya'nın nükleer caydırıcılığını küçümseyerek geliştirdiği tüm imkan ve kabiliyetleri hükümsüz kıldığını söyleyen Rus lider, Batı'nın Rusya'yı dinleme zamanının geldiğini vurguladı.

"ŞİMDİYE KADAR KİMSE BİZİ DİNLEMEDİ, ŞİMDİ SİZ DİNLEYECEKSİNİZ"

Putin, Rusya'nın yıllar boyunca ABD'ye yaptığı silahsızlanma anlaşmalarından ayrılmama çağrılarının karşılık bulmamasının ardından harekete geçtiğinin altını çizerek, "Rusya'nın balistik füze anlaşmasından çekilmemesi için ABD'ye yaptığı çağrılar, sınırlarına yakın Avrupa ülkelerine füze kalkanı yerleştirilmemesine yönelik çağrılar görmezden gelinmeseydi, Rusya'nın bu silahlara ihtiyacı olmazdı. Hiç kimse, bizimle sorunun kaynağı hakkında konuşmadı. Kimse bizi dinlemedi. Şimdi siz dinleyeceksiniz!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 26
  • tokatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    batıya ıyı tokat duşmanımın duşmanı dostumdur
    Cevapla
  • seyyah 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye de onca insanı katlettiniz, Amerika Avrupa çin iran ne kadaar zalim varsa yeni silahlarınızı denediniz bi doymadınız kan içmeye küffar sürüsü sizi. bi patlatın da bitsin şu dünya adaletsizliği. ahirette kaçacak yeriniz sığınacak bahaneniz de olmayacak
    Cevapla
  • Murad 6 yıl önce Şikayet Et
    Tehdit değil kardeşim,ne tehditi yaa... abd,israil,fransa hepsi bütün dünyayı tehdit ediyo,Libya'yı ne yaptılar,Irak'ı ne yaptılar!!! Rusya şu anda İslam aleminden yana tavır göstermektedir, israili ortada bıraktı..
    Cevapla
  • seyyah 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya mı islamdan yana güldürme insanı. suriyede doğu guta da onca yerde hergün Müslüman kanı döken küffar mı Müslümanlardan yana hadi ordan. Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur. gerisi hepsi çıkar menfaat peşinde.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    nükleer bir güç değildir. bu güç arttıkça çaresizliğiniz artar.
    Cevapla
  • Ruhi 6 yıl önce Şikayet Et
    Silah yap sözün dinlensin! Yeme içme silah yap. Başka türlü olmaz bu iş. Düşünün ki bir s400 alıyoruz aman ne muhabbetler ne telkinler ne tehditler yapılıyor. Yani biz bugün balistik ve nükleer füze yapsak dünya da sözümüz geçecek Ve inanın müslümanları katledemeyecekler. Söz dinlemeyene silahlarla gövde gösterisi yetecek. Kimse sana gittiğin yerde el kaldıramayacak ve dur diyemeyecek. Sıkar o zaman...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?