Yahudi din adamından kadınlar için skandal sözler

Üst düzey Yahudi din adamı Eli Sadan’ın dört yıl önce kaydedilmiş görüntülerinde skandal sözlere imza attığı ortaya çıktı. Sadan, eğitimli kadınların "Yarım" ve "eksik" olduklarını söyledi.

Yahudi din adamından kadınlar için skandal sözler
Yahudi din adamından kadınlar için skandal sözler
GİRİŞ 15.03.2018 13:55 GÜNCELLEME 15.03.2018 14:23
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Haber7-Elif Erdiş

Yahudi din adamı Eli Sadan’ın dört yıl önce verdiği dini derste, eğitimli kadınların "eksik" ve "yarım" olduklarını söyledi.

Kadınların eğitilmesinin suç olduğunu söyledi

Kadınların eğitilmesinin modern feminizmin suçu olduğunu öne süren Sadan’ın Channel10 televizyonunda yayınlanan videosunda “Kadının bağımsız olması, eşine bağımlı olmaması, ekonomik güvence altında olması, kadının iyi bir kadın ve iyi bir anne olma yeteneğini sıfırlar” ifadelerini kullandığı görülüyor.

 

 

Kadınlar bağımlı olsun

Kadınların erkeklere muhtaç yaşaması gerektiğini savunan Yahudi din adamı, Kadınların erken yaştan itibaren bağımlı olmamaya yönelik eğitilmesinin sonucunda evlendiği zaman ise "yetersiz" kaldığını iddia etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 32
  • Hasan1293 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar yuvalarından çıkıp beşeri yoldan çıkarmış, yuvalarına dönmeli
    Cevapla
  • seyirci 6 yıl önce Şikayet Et
    adam hakli beyler dagilalim ortada butun sorunlarin kadinlarin anne duygularinin gelistirlmemesi uzerine daha cok erkek gibi hareket etmelerinden kaynaklanmaktadir kim ne derse desin kadinlar yeteri kadar egitilmiyor kaynanaya sordugumuzda xoxugunu niye egitmedin dedigimizde benim xocugum cok rahat buyudu birgun mutfaga sokmadim sicak sudan soguk suya sokmadim eeee bundan ne beklenir mutfak ornek hersey icin gecerli
    Cevapla
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Adama. Sorusturma acildimi. Acaba.
    Cevapla
  • Beniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim din adamları çıkıp bunu söylese, ömür boyu hapis yemişlerdi, hatta geçen gün hocalardan biri hanımı kendini aldatan adam karısını üç parmağı ile vurma hakkına sahip dediklerinde ortalık ayağa kalktı,hep diyorum bir papaz gelse kuranı okusa alkışlarız, cami hocamız gelip anlatsa topa tutarız, ne günlere kaldık RABBİM
    Cevapla
  • Kürşad 6 yıl önce Şikayet Et
    her inançta böyle yobazlar var
    Cevapla
  • emine 6 yıl önce Şikayet Et
    inanç mı? yobaz mı? İslam da kadına değere en yüksek mertebede.Cennet anaların ayakları altındadır.(hadisi şerih)İslam da kadına verilen değeri bilmediğin belli arkadaş. bir araştır istersen. bakarsın inançlar ve yobazlık hakkında kendini tartarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü