Öcalan’ın konuşmalarını dinleterek öldürmüşler

PKK/PYD’li teröristlerin kendilerine katılmayanları tecrit edip, işkence yaptığı Afrin Cezaevi görüntülendi. Hainler, çoğu insanı bu koğuşlarda Öcalan’ın konuşmalarını dinleterek öldürmüş.

Öcalan’ın konuşmalarını dinleterek öldürmüşler
Öcalan’ın konuşmalarını dinleterek öldürmüşler
GİRİŞ 23.03.2018 09:23 GÜNCELLEME 23.03.2018 10:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarıyla yaptığı Zeytin Dalı Harekâtı ile temizlenen Afrin’de PKK/PYD’nin kontrolündeki bin kişilik cezaevini AKŞAM görüntüledi. 500 koğuşu bulunan cezaevinde 100 tecrit odası bulunuyor. 

2 METREKARELİK ODALAR

 

 

Örgüte katılmayı reddeden insanları 20’şer kişilik koğuşlara 50 kişi dolduran PKK/PYD’liler, örgütten kaçarken yakalananları ışıksız oturaksız ve 2 metre karelik tecrit odalarına hapsediyorlar. Tecrit odalarına çırılçıplak koyulan PKK/PYD’lilerin ayakların altından ise sürekli suyun akmasını sağlıyorlar. Tecrit hücrelerinin kapılarında nöbet bekleyen PKK/PYD’liler tutuklulara sürekli olarak terörist başı Abdullah Öcalan’ın konuşmaları banttan dinletiliyordu.

HER ODAYA AJANLAR YERLEŞTİRMİŞ

Akşam'dan Levent Albayrak'ın haberine göre, PKK/PYD cezaevinde kalanlara yapmadıkları işkenceyi bırakmadı. Terör örgütü cezaevindekileri etkilemek için koğuşlara kendi ajanlarını da yerleştirmiş. PKK/PYD’liler kendilerine yakın kişileri koğuşlardan ayırarak sorguladıktan sonra savaşmak için ön cephelere göndermişler. Ancak yanlarında kaçmaları halinde onu infaz edecek başka bir teröristle. PKK/PYD bu cezaevinde tutulan DEAŞ’lıları da Türkiye ile savaşmaları karşılığında serbest bıraktı. 

YORUMLAR 1
  • ZOR38 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyy avrupa, eyy abd, bu Katliamlara endişelenirmisiniz ? Yoksa biliyormusunuzda susuyorsunuz ve endişelenmiyorsunuz ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...