NATO'dan Rus diplomatlar için karar

İngiltere'de yaşayan eski Rus ajanın ölümünün ardından İngiltere ve Rusya arasında gerilen ipler dünyaya yayılıyor. En son olarak NATO bünyesindeki Rus diplomatların akreditasyonunu iptal etti.

NATO'dan Rus diplomatlar için karar
NATO'dan Rus diplomatlar için karar
GİRİŞ 27.03.2018 16:46 GÜNCELLEME 27.03.2018 17:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Dünya genelinde 24 ülkenin, eski bir çifte ajanın İngiltere’de sinir gazı saldırısına uğramasından sorumlu tutulan Rusya’ya karşı koordineli tepki vererek çok sayıda Rus diplomatı sınır dışı etme kararı almasının ardından NATO da ek önlemleri devreye soktu.

7 RUS GÖREVLİNİN AKREDİTASYONU İPTAL EDİLDİ

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 7 Rus görevlinin NATO nezdindeki akreditasyonunun iptal edildiğini açıkladı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bu adımın Rusya'nın NATO üyesi ülkelerde yürüttüğü istihbari faaliyetlerin kısıtlanması anlamına geldiğini duyurdu.

RUS ÇALIŞANLARIN SAYISI DA DÜŞECEK

Kararın ajan krizinde Rusya'ya açık bir mesaj olduğunu belirten NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ittifak bünyesindeki Rus çalışan sayısının da 30'dan 20'ye düşürüleceğini söyledi.

 

 

YORUMLAR 27
  • Yusuf Avcı 6 yıl önce Şikayet Et
    israil rusyadan yana tavir alması,dogu gutanin yerli halktan temizlenerek yakın -orta vadede buraları rusyanin esedten alinarak israile verilmesi demek olur.dogu guta israile çok yakın.doğu gutadan sonra kuzey doguya dogru rakka ve sonrasi kuzeyde ypg nin hakim oldugu yerlerinde israilin işgali anlamina gelir ...
    Cevapla
  • insanoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Maide suresinin 51.ci ayeti konusmuyorum mukemmel konusmuyorum
    Cevapla
  • Insan 6 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca musluman katlediliyor hic bir beraberlik yok,ayaklara kalkma yok ama bir iki kendi adamlari hiristiyan olunca dunyayi birbirine kat bu buyuk bir tuzak Turkiye artik eski Turkiye degil sukurler olsun .Bu oyunu bozacak olan gene Turkiye insaallah
    Cevapla
  • Mtn 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne ingiltereymis..nereleri yonettikleri ortaya cikti bu sayede..14 ulke ve nato..ingilizlerin yonetiminde..derin ingiltere..
    Cevapla
  • asi ihtiyar 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya devlet olmanin geregini yapmis, hainlkerin iade edilmesini beklememistir. Bize ornek olmali, bu kadar bol hainimiz olmazdi o zaman...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...