ABD'den 'İncirlik' mesajı: Çekilmiyoruz!

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Johnny Michael, 'Türkiye yakın bir NATO müttefiki olmaya devam ediyor. Türkiye'nin İncirlik'teki hava üssünün NATO ve Koalisyon için önemli rolü devam ediyor.' dedi.

GİRİŞ 04.04.2018 04:42 GÜNCELLEME 04.04.2018 10:37
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Pentagon sözcülerinden Michael, "ABD’nin İncirlik Üssü'nde bulunan bir silah deposunu başka bir ülkeye götürdüğü" yönünde haber üzerine AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

İNCİRLİK ÜSSÜNÜ TERK ETMİYORUZ

 

 

Michael, "Türkiye yakın bir NATO müttefiki olmaya devam ediyor. Türkiye'nin İncirlik'teki hava üssünün NATO ve Koalisyon için önemli rolü devam ediyor. ABD Avrupa Kuvvetleri'ne bağlı askerlerin sorumluluk alanları içerisindeki görev bölgelerinden herhangi birini terk ettiğimize dair yapılan online haberlerin hiçbir gerçeklik payı yoktur. Bu haberler, güvensizliği arttırmak ve birlikte ortak hareket etmemiz, ortak çıkarlarımızı gözetmemiz gereken bir zamanda ayrımcılık çıkarmaya çalışmaktadır." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 30
  • Abdd 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdd incirlikten kendi isteğimizle çekilin abdnin terör örgütü olduğunuz icin burada duramayacağınızı anladınız sanırım
    Cevapla
  • Atmaca 6 yıl önce Şikayet Et
    Heh heheheeee kovulmadan biz kaçalım dediler.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    nerde beleş , orada yerleş.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika İncirliği Irak, Suriye ve İran için bizden istemişti. Irak tamam sıra Suriye ile İran'a gelince Rusya, Amerika'ya daha Suriye'de iken hop burada dur dedi Rusya'nın, İran'da askeri operasyona yeşil ışık yakmacağı anlaşıldığı için Amerika İncirliği kendince çekilmeyi ön gördüğü tarihten önce boşalttı.
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    yalancı sahtekarlar. bal gibi kaçıyorsunuz. nasıl olsa ürdünü ve suudları kafaya aldınız. tepe tepe kullanacağınız dururken bizim size kafa tutan artık işiniz gelmez. şer ülkeleri oldunuz iranı ve orta doğuyu bundan sonra huzursuz etmeye devam edersiz. İnşallah bu da sonunuz olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi