Nikki Haley: Rusya asla dostumuz olmayacak

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ikinci kez “Rusya, asla ABD’nin dostu olmayacak” ifadesini kullandı. Yeni yaptırımlar uygulamaya konulacağının işaretini verdi.

Nikki Haley: Rusya asla dostumuz olmayacak
Nikki Haley: Rusya asla dostumuz olmayacak
GİRİŞ 06.04.2018 16:20 GÜNCELLEME 06.04.2018 16:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Perşembe günü Duke Üniversitesinde bir öğrencinin sorduğu soruya, “Rusya asla dostumuz olmayacak” sözleriyle cevap verdi.

“Gerektiğinde Moskova’yla birlikte çalışırız, gerektiğinde de tokatlarız. Eğer diğer ülkeler gibi uluslararası toplumla iyi geçinip iyi bir aktör olmaya karar verirlerse kendileriyle birlikte çalışmak isteyen daha çok ülke olduğunu görecekler. Bu hükümetin Rusya’ya daha neler yapacağını görmediniz.” Dedi.

ABD, Rusya’yı Amerikan seçimlerine müdahale etmekle suçladı ve Skripal olayında Rusya’ya karşı İngiltere’nin yanında yer aldı. Basında çıkan haberlere göre ABD, bu hafta Rusya’ya karşı yeni yaptırımlar uygulamaya hazırlanıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • 777 6 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi
    Cevapla
  • SUTCU 6 yıl önce Şikayet Et
    hintli göçmen abd yalanci mumu koskoca abd afadersin kendi başkanina ve sandiğina sahip çikamiyormu.vadandaşlarinin oyuna sahip cikin once calan varsa içinizde arayin cia.pentakon falan.irakta kimyasal silah vardi değilmi ..milyonlarca kadin yasli cocuk ve bebek öldürdünüz ve hala öldürüyorsunuz...şeytanin avukati.....
    Cevapla
  • Poliman41 6 yıl önce Şikayet Et
    diplomatik dille söylenen cümlenin Türkçesi sonuna kadar rusyaya düşmanlık edeceğiz şeklindedir. aslında amerika/ingiltere bu gerginlikle petrol fiyatlarinin artmasini ve dolara ihtiyacin artmasını saglamak istiyorlar. aksine bu durum petrol ve gaz.satan rusyaya.daha cok yariyor. amerika bilerek kendi ayağına sıkıyor. ne yaman çelişki. amerikanin bilmediğimiz baska ne hesabı olabilirki ?
    Cevapla
  • az duz 6 yıl önce Şikayet Et
    gun gelir dunyada yalniz kalirsiniz zavalli abd .! aha suraya yazdim .
    Cevapla
  • abdullah coskun 6 yıl önce Şikayet Et
    dostlugun batsin amerika sen daha cabuk batasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi