Mescid-i Aksa’nın içerisinden çekilen görüntüler izleyenleri kendine hayran bırakıyor. 

İşgal altında olan Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa içerisinden çekilen görüntüler mest etti. Hazreti Muhammed S.A.V’in Miraç’a yükseldiği yer olan Mescid-i Aksa, Müslümanlar için önemli ve kutsal kabul edilir. Kudüs denilince akla ilk gelen sembol yapılardan olan Kubbet-üs-Sahra altın kubbesi, dünyada başka bir örneği bulunmayan şehrin en göz alıcı yapısıdır.

Kubbet-üs-Sahra’nın içerisinde yer alan muallak taşının içini İHA kameraları görüntüledi. Kubbet-üs-Sahra’nın kubbesinin altındaki göz kamaştırıcı işlemeler adeta el sanatı ve ustalığın son nadide özelliklerinden olduğunu gösteriyor. Mescid-i Aksa’nın içinden çekilen görüntülerde tavanın işlemelerinin güzelliği öne çıkıyor. ABD Başkanı Donald Trump’ın işgal altındaki Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması sonrasında Müslüman ülkelerden, Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya birçok vatandaş akın etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da herkesi Mescid-i Aksa'yı ziyaret etmeye çağırmasının üzerine Türk turistlerin sayısında büyük bir artış yaşandı. Türkiye’den İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri de Filistin’e destek için Kudüs’e Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • misafir 14.04.2018 18:28
    yildiray o insanlarin önrü camide geciyo gece teheccude kalkiyolar biz farz namazlarin kacina camiye gidiyoz acaba söylermisin
  • yıldıray 13.04.2018 22:09
    şu arapların camide uzanıp yatma olayına sinir oluyorum. saygısızlar
  • hmd 13.04.2018 11:45
    Mescidi Aksa ve Filistinli Müslümanları israil zulmünden tez vakitte kurtar Allahım