Rusya ABD'ye meydan okudu: Bir daha olursa...

Rusya Dışişleri’nden gelen açıklamada, Suriye’de yeni bir ABD saldırısı gerçekleşirse, bunun daha sert bir tepkiye neden olacağı belirtildi.

GİRİŞ 16.04.2018 13:46 GÜNCELLEME 16.04.2018 17:00
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı, Washington’un Suriye’de yeni hava saldırıları için plan yapmadığını varsaydıklarını söyledi.

DAHA SERT BİR TEPKİ

Suriye’de yeni bir ABD saldırısı gerçekleşirse, bunun daha sert bir tepkiye neden olacağı belirtildi. Moskova’nın yeni saldırı girişimlerine direneceğinin de altı çizildi.

PESKOV DA MACRON'U YALANLADI

Rusya Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Moskova ve Ankara’nın bazı konulardaki tavırlarının farklı olduğunu, fakat bunun iki ülkenin işbirliğinin perspektifini etkilemediğini vurguladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bugün yaptığı bir açıklamada, ABD, Fransa ve İngiltere’nin Suriye’ye saldırısının Rusya ve Türkiye’yi ayırdığını belirtti.

YORUMLAR 55
  • Demir Ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok fene sert karşıladınız resmen İslam dünyasıyla alay ediyorlar silahlarını deniyorlar hepsi danışıklı dövüş Suriye yi aralarında paylaştılar oynuyorlar
    Cevapla
  • erkan 68 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan putinde fis cikti bunlardan birsey olma en iyisi kendi isimize bakmak
    Cevapla
  • taarruz 6 yıl önce Şikayet Et
    putin beni açıkçası yanılttı..şimdi dost diye rusyaya güvenip abd yada fransıza kafa tutalımmı ?bak suriyeye güvendiğ rusya onu koruyamıyor.
    Cevapla
  • Kalıp 6 yıl önce Şikayet Et
    Amaç Türkiye ile Rusya'nın arasını açmaktı bu füze şovu Türkiye Rusya'dan taraf olmalı aynı Iran gibi!
    Cevapla
  • Lafla 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle neden 100 tane füze gönderdiklerinde karşılık vermedin syn putin? ABD füzeyi suriyeye değil onun korumakta olan size fırlattı delikanlı olaylında kandil günü müslümanlara bomba yağdıran kalleşlere karşılık verseydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi