Tecavüzcüyü timsahların önüne attılar!

Meksika'da bir tecavüz zanlısını linç etmek isteyen vatandaşlar hızını alamadı. Adamı döven kalabalık ardından timsahların önüne attı.

Tecavüzcüyü timsahların önüne attılar!
Tecavüzcüyü timsahların önüne attılar!
GİRİŞ 18.04.2018 10:12 GÜNCELLEME 18.04.2018 10:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Oaxaca de Juárez şehrinde yaşanan olayda 20 yaşındaki Jacinto iki kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla yakalandı. Polis karakoluna götürülen adam, vatandaşların öfkesinin hedefi oldu.

50 kişilik bir grup polis merkezine gelerek adamı zorla dışarı çıkardı. Adamı linç etmek isteyen kalabalık grup, daha sonra hızını alamayarak şok edici bir şey yaptı. Jacinto’yu yakınlardaki bir parkta bulunan timsah kafesinin içine atan öfkeli grup olacakları izlemeye başladı.

 

 

Gruba müdahale edemeyen karakoldaki polisler ise eyalet polisine haber verdi. Takviye ekiplerin gelmesiyle grup dağıtılırken, timsah kafesinin içindeki adam da dışarı çıkarıldı.

Vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirlenen ve durumunun ciddi olduğu açıklanan Jacinto hastaneye kaldırıldı. Olayın görüntüleri sosyal medyada da yayınlanırken, adamı timsahların arasına katılan kişilerle ilgili soruşturma da sürüyor.

YORUMLAR 21
  • agah 5 yıl önce Şikayet Et
    ellerine saglik.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi olmus
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi yapmışlar
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Meksikada adam kacirma bogaz kesme uyusturcu ticareti harcarken vb bircok suc normal normal derken o kadar kotu bir ulke bir tarafi turistlik oraya da yere halk giremiyor sasirdikmi hayir.
    Cevapla
  • uzun yol 5 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu bundan sonra?tecavuzlere istop mu edildi?gereksiz goz boyama islerle mesgul olacagina gerekli cozum olan islerle mesgul olmak gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı