ABD'den tehdit: Türkiye'ye yaptırım uygulanabilir!

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi'nde konuşan ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wess Mitchell, Türkiye ve Rusya arasında Suriye kriziyle bağlantılı olarak yapılan askeri anlaşmalardan endişe duydukları açıklamasında bulundu

ABD'den tehdit: Türkiye'ye yaptırım uygulanabilir!
ABD'den tehdit: Türkiye'ye yaptırım uygulanabilir!
GİRİŞ 19.04.2018 05:56 GÜNCELLEME 19.04.2018 06:00
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Haftasonu İngiltere ve Fransa ile birlikte Suriye'ye füze saldırısı düzenleyen ABD'den Suriye'de barışı tesis etmek için diplomatik çalışmalar yürüten Türkiye ve Rusya'nın işbirliği hakkında bir açıklama geldi.

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wess Mitchell, Türkiye ve Rusya arasında Suriye kriziyle bağlantılı olarak yapılan askeri anlaşmaların endişe verici olduğunu açıkladı. Bakanlık, Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın almaya hazırlanan Türkiye'ye yaptırım uygulanabileceğini belirtti.

 

 

Mitchell, "Ankara, Suriye'de taktik hedeflere ulaşmak adına Moskova'ya stratejik tavizler verilmesinin risklerini hatırlamalı. Türkiye, ABD'yle olan yakın ilişkilere rağmen Rusya ve İran'la işbirliğini artırdı. Türkiye'nin Batı'yla stratejik ve siyasi birliğini koruması, ABD'nin ulusal çıkarlarına uygun olur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 115
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Kanser hücresi,yahudiler orta doguya ,ingiliz ,alman ve usa tarafindan,islam aleminin kanina iglelendi.ee,bu hücreyi bu kanseri nasil temizleriz,usa japonyaya iki otom bombasi atti,kimseye hesap verme zorululugu yok!ama 11 eylül de,bir esdegerli atom bombasina muhatab olunca,işler degişti!eger islam alemi,inandirici yapabilecek güçte oldugunu bu kanser hücresini yok edebilecegini kanitlarsa,dünyada sayginligini kazanabilir ve ortadoguya bir huzur gelebilir,yahudinin eu,da usa da körükledigi türk islam düşmaliginin sonu olabilir.
    Cevapla
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok milletimizin menfaati ne şekilde oluyor ,olacaksa devletimiz orada olacaktır,abd istemesede bu böyle
    Cevapla
  • sanayi ustası 6 yıl önce Şikayet Et
    gücüm yetse bi tane de ben alacam bu S-400 den.. abd nin gücüne gitmesi çok hoşuma gidiyor...
    Cevapla
  • kızılcık sopası 6 yıl önce Şikayet Et
    ulen abd kafamızı kızdırma sana da bi zeytin dalı uzatırız
    Cevapla
  • Wesselam Bitchell 6 yıl önce Şikayet Et
    Haaaaaaydutttt!!!size mi yalvaricaktik,siz teroristleri silahlandirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!