Türkiye, Yunanistan'ı korkuttu!

Kathimerini gazetesinin manşet haberine göre, Yunan donanması 2 Fremm tipi fırkateyni Fransa'dan leasing sistemi ile donanmaya katacak.

Türkiye, Yunanistan'ı korkuttu!
Türkiye, Yunanistan'ı korkuttu!
GİRİŞ 20.04.2018 11:54 GÜNCELLEME 20.04.2018 11:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yunanistan’ın ekonomisi hala IMF ve AB’nin sıkı denetimi altında olduğundan leasing sistemi (finansal kiralama) kullanıldığı belirtildi. Gazeteye göre 2 yeni fırkateyn Ağustos ayında donanmaya katılacak.

Fırkateynler silah, füze ve tüm teçhizatları ile birlikte Fransa’dan getirilecek. Yıllık kiralama bedelinin ise yaklaşık 100 milyon euro olduğu belirtiliyor. Yunan Savunma Bakanlığının Ege'de artan gerginlik sebebiyle hızlı bir şekilde fırkateynlerin kiralanmasına karar verdiği belirtiliyor.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • R.yazici 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık 100milyon 2 gemi 200milyon Euro bu parayı yıllık haraç olarak bize versin bizde saldırı etmiyecegimizn garantisini verelim hatta 150milyona baglayalim kar etsinler..;))
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlılar biliyorlar ki fıkrateyn değil Mora yarımasının her tarafı uçak gemileriyle çevrilse bile korkuları devam edecektir. Çünkü savaş yürekle , imanla yapılır.
    Cevapla
  • jkl 5 yıl önce Şikayet Et
    gemiyi yüzdürecek parası yok.kalkmış. türkiyeye kafa tutuyor.
    Cevapla
  • M.Keskin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun biz kendi gemimizi yapıyoruz artık tersanelerde,100 yıl önce bizi işgal etmeye kalkan kafirin ise ancak kiralamaya gücü yetiyor.Hiç debelenme yunan,yapacağın en akıllıca hareket Türkiye ile iyi geçinmek olur.Yok batının gazına gelip desteğini alıp bize saldırmaya falan kalkarsan antik yunan,eski yunan gibi kavramlar tam gerçek olur.. ''Eskiden bi yunanistan vardı nooldu ona bee'' şeklinde ancak laf arasında geçersin.. Hahahaaa keyfim yerine geldi valla,kendi yazdığıma güldüm.
    Cevapla
  • beytovich 5 yıl önce Şikayet Et
    5 kuruş paranız var zaten onu da bize dayılık edecem derken kaybedip dımdızlak kalacanız ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti