Erken seçim dert oldu: İzin vermeyeceğiz!

Avusturya Başbakanı Kurz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan düşmanlığını bir kez daha yineledi. Kurz erken seçim için "Türk seçim kampanyası konuşmalarını burada engellemekte kararlıyım." ifadelerini kullandı.

Erken seçim dert oldu: İzin vermeyeceğiz!
Erken seçim dert oldu: İzin vermeyeceğiz!
GİRİŞ 20.04.2018 12:26 GÜNCELLEME 20.04.2018 12:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerin 24 Haziran'da yapılacağını duyurması, Avrupa'da da büyük bir yankı uyandırdı. 16 Nisan referandumu için başlatılan kampanya sürecinde "Evet" propagandalarına izin vermeyen ülkeler yeniden harekete geçti.

"ENGELLEMEKTE KARARLIYIM"

 

 

Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılacak kampanyaları engellemekte kararlı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin; Almanya, Hollanda ve Avusturya'daki Türk toplumlarını kullanmaya çalıştığını ifade eden Kurz, küstah açıklamlarına şöyle devam etti: "Bu tür Türk seçim kampanyası konuşmalarını burada engellemekte kararlıyım. Bunlar bizim demokrasi anlayışımızla bağdaşmıyor.

"ERDOĞAN VEYA BAKANLARI..."

Eğer Erdoğan veya bakanları, Avusturya’da seçim kampanyası konuşmaları planlayacak olursa bu tür bir müdahaleyi kesinlikle kabul etmeyeceğimizi şimdiden net bir biçimde ifade ediyorum.”

YORUMLAR 16
  • ÜLKÜM 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayenizde, REİS ülkenize gelmden oylarını artıracak.Gurbetçiler daha kenetlenecek.Dayanışmaları ve ülke bilinci daha da perçinleşecek.
    Cevapla
  • Tarik.F 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların derdi Müslümanlarla başka bir şey değil..(Demokrasi ile halakası yok) müdahale kime yarayacak bir düşünün bakalım!
    Cevapla
  • milletin ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kompleksli Kurz, sen bu şekilde Erdoğan’ın önüne takoz koyabileceğini mi sanıyorsun? Erdoğan Avusturya’ya gelmese bile Erdoğan’ın Türk halkına mesajlarını nasıl engelleyeceksin? Bilakis şimdi sana kızan Türkler Erdoğan’a oy atma konusunda daha istekli olacaklardır. Yani ne yapsan boş, göklerden gelen kararın önüne geçemezsin.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    teknoloji devrinde bunlarin zirvalamasi bos istedikleri kadar zirvalasinlar ben sayin cumhuru net araciligiyla 24 saat takip edebiliyorum gelip belcikada konusma yapsa ne yapmasa ne ozellikle chp nin zirvalamalarini surekli birinci elden kendi agzindan videolarla seyrederek goruyorum istediginiz kadar engelleyin ancak kendi aptalliginizi meydana dokersiniz baska hic birsey olmaz.
    Cevapla
  • vatan mekan 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan kadar taş düşsün kafana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”