İran'dan İsrail'e açık tehdit: Parmağımız tetikte

İran Devrim Muhafızları ikinci komutanı Hossein Salami İsrail’e tehditler savurdu. Salami İsrail’e “Hava üslerine güvenme, üsler ateş menzilimizin içinde” dedi.

İran'dan İsrail'e açık tehdit: Parmağımız tetikte
İran'dan İsrail'e açık tehdit: Parmağımız tetikte
GİRİŞ 20.04.2018 14:32 GÜNCELLEME 20.04.2018 14:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Haber7-Elif Erdiş

İran Devrim Muhafızları ikinci komutanı Hossein Salami İsrail'e gözdağı verdi. İsrail'in İran'ı hedef alması durumunda anında cevap vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

PARMAĞIMIZ TETİKTE!

Salami, "Parmaklarımız tetikte, füzeleri fırlatmaya hazır" sözleriyle İsrail'i tehdit etti. 

 

 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "İran'dan gelecek her tehtide karşı hazırlıklıyız" sözlerine cevap veren Salami, "Düşmanlarımızın üstesinden gelmeyi biliriz, İsrail'in hayati noktalarını vuracak güce sahibiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar boş havlamalar. Nezaman biribirinizi ısırdınız. Değirmenlerinize su taşıyorsunuz.
    Cevapla
  • Heyhat minezzille 5 yıl önce Şikayet Et
    Iran olmasaydı suriye bitmişti. Türkiye zaten bitmiş. Keşke iranin onurlu duruşu bu ümmette olsaydı git oku dünyada israil en cokkimi tehdit olarak goruyoruyor. Iran ve hizbullah der iran tek başına sundaki siyonistlerle mücadele veriyor.ama görmüyorsanız ayetteki ifâde ile onların gözlerdi var gormezler, kulakları var işitmezler.kalpleri var hissetmezler......
    Cevapla
  • mustafa 63 5 yıl önce Şikayet Et
    israile de irana da birer şeytan lazim yayılmak için ikiside İslam dünyası için çok tehlikeli, iran ikilik çıkartıp islam dünyasını parçalıyor israil de liderleri satın alip yozlastiriyor, iranin silah ticaretinde rusyadan sonra israil ve fransa 2. sirayi paylaşıyor çakma İslami isimle yıllardır islam dünyasının belasi İran, sen tehditlere aldanma biri müslümanlar i kandırmak icin digeri de batiyi inek gibi sağmak için ki iran tehditleri sayesinde bati araplara da yuzlerce milyar dolar silah satiyor söylesene en büyük tehdit kim? söyleyip birbirine düşüren mi söylemeyip inek gibi sağan mi???
    Cevapla
  • dabidabi 5 yıl önce Şikayet Et
    3. dünya savaşı bu israil yüzünden çıkar sadece. O kadar çok kaşınıyorlar ki savaş çıkarmak için. İsrail olmasa tüm dünya rahat edecek.
    Cevapla
  • ....... 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelde inan
    Cevapla
  • muhtar 5 yıl önce Şikayet Et
    bi halt yiyemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi