İsrail katliamı devam ediyor

Büyük Dönüş protestolarının Şehitler ve Esirler Cuması olarak adlandırılan 4. Cumasında da gösteriler devam ederken İsrail kuvvetleri silahsız Filistinlileri hedef almaya devam ediyor. Bugün düzenlenen protesto gösterilende İsrail kuvvetlerinin saldırması sonucu 4 Filistinli şehit oldu, 465'i yaralandı.

GİRİŞ 20.04.2018 16:01 GÜNCELLEME 21.04.2018 09:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Haber7-Elif Erdiş

Gazze'nin 5 noktasında düzenlenen Büyük Dönüş protestolarına katılan Filistinlilerin üstüne İsrail askerlerinin saldırısı devam ediyor.

 

Gazze Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada protesto gösterilerinde 4 kişinin İsrail kuvvetleri tarafından şehit edildiği, en az 465 kişinin yaralandığı açıklandı.

30 Mart’tan itibaren gerçekleştirilen Büyük Dönüş gösterilerinde şehit edilen Filistinlilerin sayısı 39’a, yaralıların sayısı 4744’e ulaştı.

UÇURTMALARLA İSRAİL'E MESAJ GÖNDERİYORLAR

Filistinli gençler İsrail askerlerinin bulunduğu noktalara uçurtmalarla mesaj gönderiyor. Uçurtmalara iliştirilen mektuplarda "Siyonistler! Size Filistin'de yer yok... Geldiğiniz yere dönün... Komutanlarınıza itaat etmeyin... Onalr sizi ya ölüme ya da esarete gönderiyor... Kudüs Filstin'in başkentidir..." ifadelerinin yer alıyor.

BÜYÜK DÖNÜŞ GÖSTERİLERİ

Filistin halkı "sürgün edildikleri topraklarına geri dönmeyi ve 2006'dan beri Gazze'ye uygulanan hukuksuz ablukanın kaldırılmasını" talep ediyor.

Filistinliler "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerini mayıs ayı ortasına kadar devam ettirmeyi planlıyor.

YORUMLAR 6
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu gençleri eylemlerde öldürtmekten vaz geçilsin artık. daha israile karşı yapılan yürüyüşlerden kazançlı çıkılan tek eylem varmıdır.
    Cevapla
  • Lazrail 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistinliler Topyekun saldırıya geçmeli. Ya ölüm ya istiklal...
    Cevapla
  • NERDE ARAP ORDUSU? 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey BAE,ARABiSTAN,BAHREYN,KUVEYT,KATAR,UMMAN Nerde Sizin Şu Kahraman Askerleriniz Arap Devleti Olan Filistin'e Niye Yollamıyorsunuz Yoksa Tasmanızı Tutan ABD,iSRAiL,iNGiLTERE izin Mi Vermiyor?
    Cevapla
  • Filiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım helak et bu hainleri, sen kadirsin yücesin, ya "Kahhar" esması yüzü hürmetine bu Müslüman düşmanlarını kahret. biz Müslümanlardan uzak tut ya Rab. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey ARAP birliği denen zavallılar Filistin,e asker gönderin de göreyim ABD ye kul köle olacağınıza Türkiye nin Suriye deki oparesyonlarını eleştiriyorsunuz Türkiye den daha hızlı davranın durdurun İsrail vahşetini asker gönderin bakalım
    Cevapla
  • ZOR38 5 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Koreninkinden versinler FLİSTİNE, katliam biter. Patlatması şart değil, caydırıcılığı !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı