ABD’nin New York kentinde bir metroda korku dolu anlar yaşandı. Bir yolcu tarafından kaydedilen görüntülerde, sahibiyle birlikte metroya binen pitbull cinsi bir köpek kadın yolcuya saldırdı.

Metrodaki yolcular panik haline kaçışırken, köpek çevredekilerin müdahalesine rağmen uzun süre kadını bırakmadı. Dakikalar süren çabalar sonucunda kadın kurtulurken, metro yolcuları köpeğin sahibine tepki gösterdi.

Videonun sosyal medyada yayılması üzerine New York Belediyesi’nden açıklama yapıldı. Videonun ne zaman kaydedildiğini tespit edemediklerini belirten yetkililer, “Eğer asistan görevi yapan hayvanlar değilse, tüm hayvanlar kafesleriyle birlikte metroya alınmalıdır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • aydın 25.04.2018 20:32
    biri sırtlan beslese ve sokaklarda dolaştırsa hangi devlet buna izin verir. pitbull un sırtlandan ne farkı var kardeşim yok edin bu ırkı.
  • metin 25.04.2018 20:13
    kurtarmak için köpeği sertçe çekiyor ama yanlış...kadının eti kopar. çekiştirmeden bıraktırmak lazım. çekiştirirseniz insanın etini uzuvunu kopartmasına yardım etmiş olursunuz
  • RuHi 25.04.2018 19:51
    Ne sırsıl bir köpek arkadaş. Tap sopalık
  • mehmet 25.04.2018 16:29
    yerleşim yerlerinde köpek beslenmez. hayvanlar hayvanlarla, insanlar insanlarla yaşamalı. başıboş köpekler kene, kırım kongo, uyuz, kuduz, parazit gibi ağır hastalıklar taşıyorlar. solukları çok pis kokar. dinen de caiz değildir. şehir içine köpek getirmemek lazım. binlerce insan köpek saldırıları sonucu öldü. 2 ayrı kadının ayrı ayrı zamanlarda karnını deşerek öldürdüler. bir çok erkek de saldırılarda feci şekilde öldü. çocuklar ise sürekli bu tehlikeye maruz kalıyorlar.
  • fth23 25.04.2018 16:10
    kadının elindeki birşeyi ısrmış,şu lanet olası pitbulların soyu kurutulmlı bence,bunlar köpek görünümlü öldürmey programlanmış canavarlardır bence