'Şımarık' dedikten birkaç saat sonra bu pozu verdi

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in özel elçisi ve Başkan Yardımcısı Liu Hı ile bir araya geldi.

'Şımarık' dedikten birkaç saat sonra bu pozu verdi
'Şımarık' dedikten birkaç saat sonra bu pozu verdi
GİRİŞ 18.05.2018 16:44 GÜNCELLEME 18.05.2018 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Donald Trump ile Liu Hı arasında perşembe günü gerçekleşen görüşmede Liu, Çin'in eşitlik ve karşılıklı yarar temelinde ABD ile birlikte çalışmaya istekli olduğunu belirterek, ticaret ve ekonomik işbirliğinin Çin-ABD ilişkilerini ileri götürmeye devam etmesini istediklerini belirtti. Liu ayrıca iki devlet başkanının ortak önderliğinde Çin-ABD ilişkilerinin büyük ilerlemeler kaydettiğini söyledi.

'İKİ TARAF DA KARŞILIKLI SAYGIYLA BİRLİKTE ÇALIŞMALIDIR'

Çin-ABD ilişkilerinin gelişmesinin önemli bir aşamada olduğunu da belirten Liu, "Her iki taraf da ikili ilişkilerin sağlıklı ve istikrarlı gelişimini desteklemek için karşılıklı saygıyla birlikte çalışmalıdır" dedi. 

Trump ise, ekonomik ve ticari işbirliğinin sürdürülmesinin her iki ülke için de önemli olduğunu ve iki ülke arasındaki ticaret delegasyonlarının mevcut çatışmalarla başa çıkabilmek için birlikte çalışabileceğini umduğunu söyledi. Trump ayrıca, Çin lideri Şi ile 'iyi bir çalışma ilişkisi ve kişisel dostluğa değer verdiğini' belirterek ABD-Çin ilişkilerinin sürekli gelişimini ortaklaşa ilerletmek istediğini söyledi.

Toplantıya ayrıca ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Ticaret Bakanı Wilbur Ross ve ABD ticaret temsilcisi Robert Lighthizer de katıldı.

YORUMLAR 1
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    vampir Trump eninde sonunda cehenneme gideceksin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt