İDDEF'ten Filistinli 300 aileye gıda yardımı

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu, ramazan çalışmaları kapsamında Gazze'de ilk etapta 300 Filistinli aileye iftar yemeği ulaştırdı.

İDDEF'ten Filistinli 300 aileye gıda yardımı
İDDEF'ten Filistinli 300 aileye gıda yardımı
GİRİŞ 22.05.2018 16:25 GÜNCELLEME 22.05.2018 16:26

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu'ndan (İDDEF) yapılan yazılı açıklamaya göre, federasyonramazan ayında hayırsever bağışçılarının desteğiyle Afrika, Asya ve Balkanlar'daki ihtiyaç sahibi Müslümanlara gıda yardımı gönderiyor.

Bu kapsamda iftar ve kumanya dağıtımının hedeflendiği bir diğer nokta ise Gazze oluyor.

 

 

Gazze'de "Bu sofrada senin de tuzun olsun" sloganıyla yola düşen İDDEF ekibi, ihtiyaç sahibi Filistinlilerin kapılarını tek tek çaldı ve iftarlık yemek ikramlarını teslim etti. Ekipler, ilk etapta 300 aileye ulaştı.

Ulaştırılan sıcak yemek, İsrail tarafından kara, deniz ve havadan kuşatma altında bulunan Gazze'deki Filistinli çocukların yüzünde tebessüm oldu. Aileler de Türkiye'den gelen yardımlarla oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

Hayırseverler, yardımlaşmanın ve dayanışmanın zirveye ulaştığı ve kardeşlik bilincinin pekiştiği ramazanda bir sofra bedeli olan 50 TL karşılığında Filistinlileri sevindirebilir. Ayrıntılı bilgiye, "www.iddef.org" adresinden ulaşılabilir.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi