Bombayı patlattılar! Basılan para ortaya çıktı

Dünyanın kilitlendiği tarihi randevu öncesi ABD hatıra parası bastı. Paranın bir yüzünde ABD ve Kuzey Kore bayraklarıyla Trump ve Kim'in kabartmaları var.

Bombayı patlattılar! Basılan para ortaya çıktı
Bombayı patlattılar! Basılan para ortaya çıktı
GİRİŞ 22.05.2018 17:32 GÜNCELLEME 22.05.2018 17:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore ile tarihi bir randevuya hazırlanan ABD, şimdiden hatıra parası bastırdı. Henüz gerçekleşip gerçekleşmeyeceği soru işaretleriyle dolu zirve öncesinde çıkarılan hatıra paralarda, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un "Yüce Lider" olarak tanımlandı.

Paraların üstündeki ABD Başkanı Donald Trump ve Kim'in birbirine bakan kabartmalarına iki ülkenin bayrakları eşlik ediyor. "2018 Barış Görüşmeleri" yazısının yanında ise ülkelerin resmi adları var.

 

 

YABANCI GAZETECİLER NÜKLEER TEST SAHASINDA

Zirvenin diğer tarafı Kuzey Kore'de de hareketlilik var. Pyongynag yönetimi, bugün bir grup yabancı gazeteciyi nükleer test sahasına götürüyor. Yarın başlayacak yıkım çalışmalarını yerinden izleyecek isimler arasında ABD, Rus, İngiltere ve Çin'den gazeteciler var. Ekipte yer alması beklenen Güney Koreli gazeteciler ise Kuzey Kore'den vize çıkmadı.

Çin'in başkenti Pekin'den havalanan uçaktaki gazeteciler, Kuzey Kore'nin kuzeydoğusundaki Punggyeri'deki test alanının yıkımına doğrudan tanıklık edecek.

YORUMLAR 3
  • SELAMİ UÇAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben söylemiştim. Bu Kim Abd' de okumuş. Uzak doğuda savaş ortamını hazırladı. Abd o bölgedeki Güney Kore ve Japonya' ya yüklü miktarda silah sattı. Orta doğu' da oynadığı oyunu orada da başardılar.
    Cevapla
  • markopaşa 5 yıl önce Şikayet Et
    kimyong hayatının yanlışını yeryüzünün en kalleş ve dostunu satan ülkesi ile yapıyorsun
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu amerika tam bir fiyasko. ne oldu atıp tutuyordun. şimdi para mı bastırdın. silip süpürecek seni kuzey kore. inşallah şu mübarek günler suyu yüzü hürmetine tepe taklak olda. şu dolarla euro ile ülkelerin kanını emdiniz. bir savaş çıksında şu paranız yerle bir olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!