İsrail'den bir skandal karar daha!

İşgalci İsrail’in, Gazze’de yaşayan Filistinlilerin Ramazan ayı boyunca Kudüs’e girişlerini engelleme kararı aldığı açıklandı. İsrail, diğer bölgelerden gelen Filistinlilerin de sadece 40 yaş üstü olanlarının Mescid-i Aksa'ya girişine izin veriyor.

İsrail'den bir skandal karar daha!
İsrail'den bir skandal karar daha!
GİRİŞ 25.05.2018 17:11 GÜNCELLEME 25.05.2018 17:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail'in Gazze'de yaşayan Filistinlilere Ramazan ayı boyunca Kudüs'e giriş yasağı koyduğu bildirildi. Gerekçe olarak ise İsrail-Gazze sınırında tırmanan gerilim gösterildi.

Filistin Topraklarındaki Hükümet Aktivitelerini Koordinasyon Birimi (COGAT) Genel Müdürü Camilla Ebu Rukon yaptığı açıklamada Gazze şeridinde gerilimin arttığını ve sadece Yahudilere ve Samarya bölgelerinin halkına Kudüs'e giriş izni verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi. 

 

 

İsrail, Ramazan ayının ikinci cuma namazını Mescid-i Aksa'da ibadet ederek geçirmek isteyen 40 yaş üstü Filistinlilerin ve çocukların geçişlerine izin verdi. Filistinliler, Batı Şeria'nın Beytüllahim kenti ile Kudüs'ü ayıran kontrol noktasından geçti.

Böylece Gazze'de yaşayan Filistinlilerin, Müslümanlar, Yahudiler ve Hristiyanlar tarafından kutsal sayılan Mescid-i Aksa'yı bu yıl ziyaret edemeyecekleri ve Batı Şeria halkı ile birlikte iftarlara katılamayacakları belirtildi.

YORUMLAR 31
  • vedat 5 yıl önce Şikayet Et
    And olsunki bir gün kudüse osmanlının şerefli sancağini dikeceğiz. Siyonistler ayni muameleyi göreceksiniz bizden.
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail'in varlığı büyük bir skandal zaten. Varlığını sadece ithal ettiği silahlara borçlu olan illegal bir örgütten başka ne beklenir?
    Cevapla
  • tek gercek allah 5 yıl önce Şikayet Et
    ey israil caniniz cehenneme inşallah tez zamanda iblisin evlatlari
    Cevapla
  • MEMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Kola almayınLÜTFEN ALMAYIN,İSRAİL MALLARI ALMAYIN LÜTFEN ALMAYIN YOKSA BUNLAR MADDİ OLARAK ZARARA UĞRAMAZSA ZALİMLİKLERİNİN SONU GELMEZ...
    Cevapla
  • haydaro 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek Kolami saniyosun yiyecek silah cogu Israyil mali borsa senin Türkiyen dahil kisir Israyil bugdayi kulaniyo Türkiyedeki tohumlar nerde geliyo Israyilde geliyo memet Colada ist bitmiyo..
    Cevapla
  • Rotterdam 5 yıl önce Şikayet Et
    Zulmu goren yahudiler insanliktan cikip daha zalim bit millet oldu. Allah fazla simaranlari sevmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü