ABD tehdit etti! Yok etmekte deneyimliyiz

ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Kenneth F. McKenzie, Çin’in, Güney Çin Denizi'ndeki adaları silahlandırmasına ilişkin, 'ABD ordusu Batı Pasifik'te küçük adaları yok etmek konusunda oldukça deneyimlidir' dedi.

ABD tehdit etti! Yok etmekte deneyimliyiz
ABD tehdit etti! Yok etmekte deneyimliyiz
GİRİŞ 01.06.2018 01:35 GÜNCELLEME 01.06.2018 02:46
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Korgeneral McKenzie, ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Dana White ile haftalık basın toplantısında soruları yanıtladı.

YOK ETMEKTE DENEYİMLİYİZ

 

 

Bir gazetecinin, Çin’in ihtilaflı adaları silahlandırmasına karşı ABD’nin bu adalara askeri bir operasyonda başarısının ihtimalinin ne kadar olduğunu sorması üzerine McKenzie, “ABD ordusu, Batı Pasifik'te küçük adaları yok etmek konusunda oldukça deneyimlidir.” ifadesini kullandı. Bu açıklamanın, Çin’e bir mesaj olarak yorumlanıp yorumlanmayacağının sorulması üzerine McKenzie, "II. Dünya Savaşı’nda küçük ve izole edilmiş adaları yok etmekte çokça deneyim edindiğimiz bir gerçektir. Dolayısıyla bu, ABD ordusunun daha önce de yaptığı temel bir yetkinliğidir. Bunu tarihi bir gerçeği ifade etmek dışında okumamak gerekir.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 43
  • SEN YOK OL 5 yıl önce Şikayet Et
    YOK EDEYİM DERKEN YOK OLMAYASIN !!! DENEYİMLİYİZ DİYORSUN, O YER ABD'YE YAKIN DEĞİL, ÇiN TARAFINDA. ŞANSIN YOK. GEBERESİN İNŞALLAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • sercan 80 5 yıl önce Şikayet Et
    cengizhan yapmadı bunların yaptığını.tarih nasıl yazacak bu israille amerikayı.
    Cevapla
  • ZEKİ AKILLI 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Kızılderilileri de yok etmişti. Katliamcı Katil ABD öz geçmişini söylüyor.
    Cevapla
  • fikret 5 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda cok haklisin yuzde yuz katiliyorum sana. irakta suriyede afganista yuz binlerce sivili yok ettiniz. filistind de sizin usaginiz bunu yapiyor. birgun her sey tersine donecektir. tarih boyle soyluyor
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu abd liler ve israilliler Yok olmanın hesabını hiç yapmıyorlar.....Ama tarihte ne ekersen onu biçersin, yok etme planları yaparken yokoluverirsiniz... Dikkat!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!