7 ay sonra öleceğini öğrendi, tüm servetiyle...

Ali Banat Avustralya'nın Sidney şehrinde doğdu ve Ferrarileri, ultra lüks evleri, yatları ve mücevherleriyle 'Müslüman milyarder' olarak nam saldı.

7 ay sonra öleceğini öğrendi, tüm servetiyle...
7 ay sonra öleceğini öğrendi, tüm servetiyle...
GİRİŞ 03.06.2018 08:29 GÜNCELLEME 03.06.2018 12:43
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

2015 yılında kansere yakalandı ve 7 ay ömrü kaldığını öğrendi. Bu hastalık onun hayatını değiştirdi. Banat tüm mal varlığını sattı ve kendini hayır işlerine adadı. Banat, tüm vücuduna yayılan kanser hastalığını da  "Allah'tan gelen bir hediye" olarak tanımladı. 

Banat, ilk olarak Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Togo'ya gitti ve orada hayır işleri yaptı. Banat ayrıca, Dünyanın Her Yerindeki Müslümanlar (MATW) adlı bir vakıf kurdu. vakfın hayır projeleri için 600 bin İngiliz poundu (800 bin dolar) toplandı. 

 

 

Ali Banat 29 Mayıs'ta hayata veda etti. Banat'ın ölümü tüm dünyada manşet oldu. Medya 'Büyük yardım gönüllüsü hayatını kaybetti' başlıkları attı. 

VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Banat'ın ölmeden önce kaydettiği bir video ortaya çıktı. Banat, izleyenleri gözyaşlarına doğan videosunda yine bir insanlık dersi verdi ve tüm insanlığı muhtaç olanlara yardım etmeye davet etti. 

YORUMLAR 47
  • Sabır 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepimize tövbe etmeyi nasip etsin.Bu kardeşimizin hayırlarını ve tövbesini kabul etsin.Biz onun aciz kullarıyız.Allah ım sen bizi senin sevginden mahrum etme.
    Cevapla
  • mehmet02 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin insallah
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Servetini ahirete taşımanın yolunu bulmuş. Allah c.c. derecesini âlî eylesin...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mekanini cennet eylesin. Bizlere ibret olsun. Biz de biliyoruz ölecegimizi. Bilmiyormus gibi yapmayalim. Ölecegiz. Bu yuzden ne yaparsak Allah icin yapalim. Hayır da sadaka da yarisalim.
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması