Aralarında Türkiye'de var! Sorun çıkarmayın

Perşembe akşamı Moskova’da 2018 Dünya Kupası şampiyonası resmen açılışını yaparken, Kremlin yönetiminin Suriye ihtilafındaki dış oyuncu ülkeler ABD, Türkiye, İran, Irak ve İsrail’e "Dünya Kupası boyunca 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Suriye ile ilgili lütfen sorun çıkarmayın" ricasında bulunduğu iddia edildi.

Aralarında Türkiye'de var! Sorun çıkarmayın
Aralarında Türkiye'de var! Sorun çıkarmayın
GİRİŞ 14.06.2018 12:43 GÜNCELLEME 14.06.2018 13:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Moskova tarafından sıralanan ülkelere Dünya Kupası mesajı gönderildiği iddiasını İsrail’de yayınlanan "İsrail Hayom" gazetesi duyurdu.

Haberde mesajın birkaç gün önce ABD, İran, Türkiye, Irak ve İsrail yönetimlerine iletildiğinin altı çizilerek bir de şu yoruma yer verildi: "2018 Dünya Kupası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in milli ve şahsi gurur projesi. Bu yüzden Putin, Suriye krizinin şampiyonaya en ufak gölge düşürmesini istemiyor."

 

 

Rusya’nın Suriye çevresinde 5 ülkeye Suriye uyarısı yanı sıra bundan birkaç gün önce şahsen Putin Ukrayna’yı da uyarmıştı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Putin, "Ukrayna’nın doğusundaki Donbas bölgesinde Dünya Kupası sırasında çatışmaların yinelenmesi türünden provokasyon yapılırsa, Ukrayna tamamen devlet olmaktan çıkabilir" uyarısında bulunmuştu.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • Badu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan geçti biz size ne yazikki aynı ricayi soyleyemedik. Kahrolsun guclulerin dünyası.
    Cevapla
  • Kalem 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sen git suriye ve ukraynayi isgal et ulkeleri böl sonrada piskin piskin bu aciklamalari yap Ne piskin aciklama ama katliamcı RUS MANTIGI
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    demek reisi sorun cikaranlardan goruyorsun he eger cikarmamalarini istiyorsan sen suriyeden cik bence kurtul
    Cevapla
  • Gelecek 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey ukrayna çalış çalış çalış. Başınıza gelenler batı yüzünden gelmiştir. Batıya güüvenme. Yalandan amborga uygularlar. Seni ateşe atarlar. Sen yıkılmışsın ayakta olmuşsun umurlarında olmaz. Yok pahasına uçak geminizi sattınız. Çin ne hale getirdisenin topraklarında muhakkak gaz petrol vardır. At üzerinden uyuşukluğunu. Uçak fabrikkanı modernize et.
    Cevapla
  • cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    he he Rusya yi hiç gorme hep baskasi suclu ukraynaya sovyet zamani rus yerlestir sonrada ulkeyi bol sadece ukraynami gurcistan azerbaycan cecenistan suriye gecmiste afganistan ama nedense ruslar masum baskalari suclu,Türkmen dagini kim bombaliyor soydasimizi kim katkedyor gor bunu
    Cevapla
  • error 5 yıl önce Şikayet Et
    Boyle Burnu havada millet gormedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!