Müslümanlara hakaret etti işten atıldı!

Twitter hesabında Müslümanların binlerce yıldır Hinduları 'terörize ettiği' paylaşımını yapan Michelin yıldızlı Hint şef işten atıldı.

Müslümanlara hakaret etti işten atıldı!
Müslümanlara hakaret etti işten atıldı!
GİRİŞ 14.06.2018 13:43 GÜNCELLEME 14.06.2018 14:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

BBC'nin haberine göre, şef Atul Kocchar, hafta sonu Twitter hesabından Hint aktris Priyanka Chopra'yı hedef alan paylaşımında, "İki bin aşkın süredir İslam'ın terörize ettiği Hinduların hassasiyetlerine saygı duymadığını görmek üzücü. Yazıklar olsun sana" yorumunu yaptı.

Kocchar, bu paylaşımı üzerine Dubai'de JW Marriott Marquis Oteli'ndeki işinden atıldı.

 

 

Michelin yıldızlı şef, daha sonra söz konusu paylaşımını silerek, "birçok kişiyi inciten yorumundan ötürü çok pişman olduğunu" dile getirdiği yeni bir paylaşımda bulundu.

Hint aktris Priyanka Chopra, bir süredir ABD'de yayınlanan Quantico dizisinin ana karakteri Alex Parrish'in bir terör saldırısını önlediği bölüm nedeniyle sosyal medyada sert eleştirilere maruz kalıyor.

Dizinin ay başında yayınlanan bölümünde Chopra'nın canlandırdığı Alex Parrish karakteri, Keşmir hakkındaki bir zirveden önce Pakistanlılar tarafından planlanmış görünen terör saldırısının gerçek planlayıcılarının Hint milliyetçiler olduğunu keşfediyor.

Chopra, sosyal medyada uğradığı saldırılar üzerine Twitter hesabında, istemeyerek böyle bir rahatsızlığa yol açtığı için "çok üzgün" olduğu paylaşımını yapmıştı.

YORUMLAR 6
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kafayladubai de calismasi dogal.
    Cevapla
  • Cenuca 5 yıl önce Şikayet Et
    Onursuz Hintli. Sen en başta ingiliz köleliğinden kurtul. Onların köpeği durumundasınız. Kültürünüz bitmek üzere. Yeriiii lanet sağada ingilizede.
    Cevapla
  • bay e 5 yıl önce Şikayet Et
    gelen siparisle tanrisini kesip musterisinin begenisini kazanan şef.tipin gibi şebeleksin
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    İnancı olan müslüman diye haksız yere durup dururken kim olursa olsun ister zengin ister ünlü ister politikacı durup dururken hakaret edemez kendilerini ne sanıyolar saygı sevgi göstermeyi örensinler
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    2000 yıl ha . Cahil İslam 1400 senedir var. Hindistana gelişi de 1300 sene öncesi. Hindistanın o esnadaki durumunu da söylemeye gerek yok.
    Cevapla
  • Mümin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayır, bu dünyada terörizmi müslümanlar dışında kim yaparsa yapsın normal, müslüman birileri şişn altından çıkınca dünya yıkılıyor. Bu nasıl bir algı operasyonudur. Yani bu dünyada müslümanlardan başka kimse terörist olamaz mı? Nasıl bir küresel çalışmadır bu böyle Allah'ım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü