Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletindeki Lünen kentinde yaşayan İbrahim Şahan (31), dün polis köpeğinin saldırısına maruz kalarak yaralandı. Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının şokunu hala yaşadığını belirterek, sorumlular hakkında şikayetçi olacağını söyledi.

Olayla ilgili bilgi veren Şahan, yol kenarında otururken yolun karşısındaki nargile kafeleri denetleyen köpekli polise "Köpeğin ağzındaki oyuncak kemik mi?" diye soru sorduğunu, bunun üzerine polisin kızarak üzerine yürüdüğünü ve köpeği üzerine saldığını belirtti.

Şahan, normal bir şekilde polise soru sorduğunu belirterek, "Polis ise bana, 'Köpeğin kemiği sen olmak ister misin?' tarzında bir şeyler söyledi. Daha sonra yanlarındaki diğer iki polis beni yere yıkıp polis köpeğini üzerime saldı. Uzun süre köpek bacağımı ısırdı. Köpek iki dizimi de feci şekilde ısırdı" dedi.

Saldırıdan sonra doktora gittiğini anlatan Şahan, "Doktor 3 hafta iş göremez raporu verdi" diye konuştu.

İlk kez böyle bir olayla karşılaştığını ve haksız yere şiddete uğradığını ifade eden Şahan, pazartesi günü avukatıyla görüşüp sorumlular hakkında şikayetçi olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Taop 19.06.2018 22:53
    Almanya Turkler karsidan yahudi lere yaptilar in yapiyorlar uyan turk uyan
  • Komik 18.06.2018 14:32
    Ee vize çıksa hmn giderim diyenlere duyurulur
  • Karslı Ömer 17.06.2018 23:09
    Ben Almanya’da yaşıyorum.Burdaki Alman polisler öyle,konuşturmuyor insanı,gözünün içine bakıyorki bir olay yapsın.Hepsi Nazi
  • MÜCAHIT 17.06.2018 22:08
    ALMANYADA SiSTEMATIK TÜRK DÜSMANLIGI VAR BURADA YASAMAK ARTIK ZOR HALE GETIRILIYOR malesef
  • Mtn 17.06.2018 22:04
    Turkiyede alanyada almanlar tr vatandaslarindan rahat yasiuolar...onlarada ayni muamele edilmeli...
Daha fazla yorum görüntüle