İsyan büyüyor! Kaçmak zorunda kaldı

ABD Başkanı Donald Trump'ın göçmenlerin çocuklarını ailelerinden ayırıp toplama kamplarına yerleştirmesine tepkiler sürüyor.

İsyan büyüyor! Kaçmak zorunda kaldı
İsyan büyüyor! Kaçmak zorunda kaldı
GİRİŞ 20.06.2018 11:18 GÜNCELLEME 20.06.2018 11:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Nazi kamplarına benzetilen 'telle çevrili' bölgelerde alıkonulan çocukların geleceği belirsiz. Uygulamayı savunan İç Güvenlik Bakanı Kirstjen Nielsen bir Meksika restoranında hiç beklemediği bir protestoya uğradı.

ABD'de Meksika sınırını geçen ailelerden zorla alınıp kamplarda tutulan çocuklar ülkede büyük infial yarattı. Trump yönetimine yönelik protestoların dozu her geçen gün artıyor. 

 

 

'Sınırda sıfır tolerans' adını verdiği utanç verici uygulamayı hayata geçiren Başkan Donald Trump ve uygulamadan sorumlu İç Güvenlik Bakanı Kirstjen Nielsen'e yönelik gösteriler yoğunlaştı. 

İç Güvenlik Bakanı Nielsen yemek yediği bir Meksika restoranından kaçmak zorunda kaldı. Başkent Washington'da Beyaz Saray'ın yanındaki bir Meksika restoranına giden Nielsen, uğradığı protesto üzerine apar topar mekandan ayrıldı. Restorana gelen göstericiler, "Eğer çocuklar huzur içinde yemek yiyemiyorsa, sen de yiyemezsin" diye bağırdı.

TRUMP'A TEPKİ

Trump, Temsilciler Meclisi'nde hiç beklemediği bir protestoya uğradı. Temsilciler Meclisi Başkanı Paul Ryan'la birlikte ofisine doğru yürüyen Trump'a bir kadın Trump'a küfretti. Sarı saçlı kadının Kongre'de stajyer olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR 5
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    ıraktan ve afganistandan kaçırılan çocuklarla deaş teröristi yetiştirdiler bu günde gelecekte yeni fitneler icin hazırlıklar yapılıyor
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu öyle bir salladın ki... dikkat ettim bu tür komplo teorilerini en çok türkiye seviyor. delilin var mı diye sorsak, bir tane sunamazsın ama lafa gelince çok.
    Cevapla
  • HACI 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bakanın aslıda abd değil.Beyazlar hala ırkçı kafadan kurtulamamış.
    Cevapla
  • Recep 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna cocuk siddeti derler eey abd nerde sizin demokrasiniz.
    Cevapla
  • insansız 5 yıl önce Şikayet Et
    insan hakları savunucuları bunlar. yersen.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...