Endonezya'nın Açe eyaletindeki Açe-Türkiye Kardeşlik Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini dua ederek kutladı.

Açe-Türkiye Kardeşlik Topluluğu üyeleri, düzenledikleri etkinlikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferini için dua etti.

Etkinliğin organizatörü Badaruddin Ahmet Musa, AA muhabirine yaptığı açılamada, Erdoğan'ın İslam dünyasını temsil eden bir lider olduğunu belirterek, Erdoğan'ın seçim zaferinin İslam dünyasının da zaferi olduğunu söyledi.

Erdoğan liderliğinde, Türkiye'nin dünyanın pek çok yerinde Müslümanlara yardım etmeye devam edebileceğini belirten Badaruddin, Erdoğan'ın zaferinden Açelilerin memnun olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sadece Suriyeli Müslümanların değil her zaman için tüm mazlum Müslümanların yanında olduğunu kaydeden Açe Ulama Daya Birliği Genel Sekreteri Bulqaini Tanjungan da, Erdoğan'ın Açe’yi ziyaret etmesini ümit ettiklerini ifade etti.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • nusri 06.07.2018 16:37
    Reisimiz 2002' lerde milletvekili bile değilken, Dünyadaki ülkelerin liderleriyle görüşme turuna çıktığında anlam veremeyen gazetecilerin, "Siz hangi sıfatla gidiyorsunuz" sorusuna, "ONLAR HANGİ SIFATLA GİTTİĞİMİ BİLİYORLAR" demişti. Bu ANLAMLI SÖZ TAZELİĞİNİ KORUYOR, ELHAMDÜLİLLAH
  • Muttaki 06.07.2018 09:17
    Elhamdülillah-i Rabbi'l Alemin. Allah ümmete tekrar birlik ve dirlik nasib etsin
  • Hamidiye suvarisi 05.07.2018 23:57
    Helal olsun Reisimize.Teşekkürler Müslüman kardeşlerimiz.
  • Mustafa 05.07.2018 23:26
    İşte bu yüzden hem Avrupa , hem Amerika , hem de israil ve içimizdeki bize bizden görünen ama bizden olmayan devşirmeleri Recep Tayyip Erdoğan'a düşman.Dünyadaki bütün müslümanlar Recep Tayyip Erdoğan'ı lideri olarak görüyor.Var mı ötesi yok yok yok var mı başkası yok yok yok.
  • Serhat 05.07.2018 23:04
    Allah zeval vermesin reise yar ve yardımcısı olsun müslüman aleminin
Daha fazla yorum görüntüle