Trump tarih verdi: 7 yıl içinde yok olacaksınız!

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından sürekli olarak hedef aldığı bazı basın kuruluşlarına yönelik çok sert bir açıklama yayınladı. Trump, New York Times, Washington Post ve propaganda makinası olarak nitelendirdiği Amazon'a '7 yıl içinde' yok olacaksınız" dedi.

Trump tarih verdi: 7 yıl içinde yok olacaksınız!
Trump tarih verdi: 7 yıl içinde yok olacaksınız!
GİRİŞ 07.07.2018 18:29 GÜNCELLEME 07.07.2018 18:29
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Medyayı sert sözlerle eleştiren ABD Başkanı Trump, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Twitter rekor bir hızla sahte hesaplardan kurtuluyor. New York Times, propaganda makinesi Amazon ve Washington Post, sürekli anonim kaynaklardan alıntı yapan -ki benim düşünceme göre hiç var olmadı. 7 yıl içerisinde ikisi de iş hayatının dışında kalacak'' açıklamasında bulundu. 

 

 

YORUMLAR 33
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Özer kardeşim duygusal davranarak çok ağır ithamlarda bulunmuşsun.Dediğin doğru olsa idi dünyada işbirliği yapacak şirket bulamazdık. son elli yılda binlerce alman firması Türkiyede yüz milyarlarca yatırım yapmıştır.Teknoloji tranferi yapmadan para ve işgücünün pek önemi yoktur.Hükümetler siyasi çıkar kavgası yapabilirler.Şirket ve ortak çalışma yapma bunların dışında kişiler bazında gelişir.Bir zamanlar TürklerAlman Futbol milli takımını yabancı bir takımla oynadığında almanyayı tutardı. 5 yıl sonra neler olacağını bilemeyiz.Bakarsın 10 milyon alman turist gelir.
    Cevapla
  • Aysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Belki de tersi olacak onun mesajını veriyor. Kim bilir
    Cevapla
  • Gundogmuslu 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor, sıkar biraz.
    Cevapla
  • serkan özkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar bir ülkeye zarar vermek istiyorsa, doğrudan üreticilerini, ekonomilerini hedef alıyorlar. Biz de tam tersi! Sen git almanya ile kavga et ama Rüzgar şirketine 18 milyar euroluk işi ver sonra "Alman şirketi bizi tercih etti" Diye haber yaptır. Bu eziklik tir, hainliktir beceriksizliktir. Zira rüzgar üzerine küçük te olsa büyümeye gayret eden kaliteli tohum ve iş gücü var. Kaldı ki bu firmalar da iş gücü olarak onları kullanıyor.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer eziklik diye bir şey varsa o da falanın falandan başka dostu yoktur demek, sana saldıramıyorsam vatandaşına saldırırım anlayışıdır. biz onları kınıyoruz, örnek almaya çalışmıyoruz. bu ülke en az 50 sene bu zihniyetle onları taklid etti ve hiçbir yere varamadı. sanırım halen aynı zihniyette insanlar var ki falanca ihaleyi niye verdiniz diyor. yersiz boykot, en çok ülkenin kendine zarar verir.
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayda iyi soylemis,nasil olur..Bu Gazeteler Yahudi Gazeteleri..bu is derin demek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı