'İsrail'den 1 milyar dolar rüşvet istediler'

ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesinde yayımlanan bir rapora göre, 1999 yılında Kuzey Kore, İran’a ve İsrail’in diğer rakip ülkelerine füze teknolojisi satmayı iptal etmek için İsrail'den rüşvet istedi.

'İsrail'den 1 milyar dolar rüşvet istediler'
'İsrail'den 1 milyar dolar rüşvet istediler'
GİRİŞ 10.07.2018 10:10 GÜNCELLEME 10.07.2018 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

WSJ'nin Kuzey Koreli emekli üst düzey bir diplomata dayanarak verdiği habere göre, 1999 yılında Pyongyang’dan diplomatlar İsrailli meslektaşları ile İsveç’te gizli bir toplantı gerçekleştirdi. 

Haberde, İsrail’in Kuzey Kore'nin 1 milyar dolarlık ödeme teklifini reddettiği ancak Kuzey Kore’ye gıda yardımı yapabileceğini söylediği ifade edildi. 

 

 

Gazete haberinde ayrıca Kuzey Kore’nin 1980’lerden bu yana İran’a konvansiyonel silah ve balistik füze teknolojisi sattığını, düşmanlarını her zaman nükleer silah bilgisini dünyaya yaymakla tehdit ettiğini de belirtti.

YORUMLAR 2
  • monserkiran 5 yıl önce Şikayet Et
    Napacaklar k.koreye gıda yardımı yaparak Tuvuklarin genleriyle oynadıkları gibi, korelileri de tüysüz tavuğa mi çevirecek bu Yahudiler... Bu insanlar yardımı bile boşuna yapmazlar.. her şey için bir sebepleri vardır..
    Cevapla
  • kafirler tek millet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Kore hani güya filistini tanıyor bunlar sözde. işin aslında ise pakistanı da iranı da suriyeliyide kendisine güvenen açken karnı doysun diye ondan silah alan müslümanı gidip yahudiye satmaya kalkıyor. kafirler TEK millet. KKore imiş İsrailmiş hepsi aynı halt
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!