Gürses'in oğlundan 'Ahde Vefa' platformuna ziyaret

Meydanlarda yıllarca dillerden düşmeyen “Fetih Marşı” (Yelkenler Biçilecek), “Türkler Geliyor” ve “Osmanlı Marşı” bestekarı ve Son mektup, Affetmem asla seni şarkılarının da sahibi olan Merhum Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazıt Gürses Ahde Vefa Platformuna ziyarette bulundu.

Gürses'in oğlundan 'Ahde Vefa' platformuna ziyaret
Gürses'in oğlundan 'Ahde Vefa' platformuna ziyaret
GİRİŞ 16.07.2018 18:54 GÜNCELLEME 16.07.2018 18:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Henüz geçtiğimiz aylarda kurulmasına rağmen adını önde olan STK’lar arasına yazdıran Ahde Vefa Platformu, gündemden düşmeyeceği ve anlamlı ziyaretleri ile adından çok söz ettireceği görülüyor.

Ünlü Analiz Uzmanı Taner Akkuş imzalı platformun başkanlığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak oturuyor.

Türkiye’de ilk olan, nefesten kimlik analizi, boşanma öncesi arabuluculuk, evlilik öncesi eğitim, empatiye davet, öfke ile sinir ayrımı ve beyin resetleme gibi toplumsal meselelere duyarlılık içeren önemli projelere imza atan Analiz Uzmanı Taner Akkuş, özellikle kadın cinayetleri, kadına şiddet, uyuşturucu ile mücadeleye destek, erken yaşta evlilik ile mücadele, cezaevlerindeki aşırı derecede doluluk ve boşanma vakalarını önleyici hizmetler amaçlayan projeler geliştirdi.

Ünlü Bestekar Yıldırım Gürses’in Oğlu Beyazıt Gürses Ahde Vefa Çok Önemli

Gürses ziyarette, “ülkemizin önde gelen sanatkarları, sanatçıları ve çeşitli alanda hizmetleriyle toplumun gönlünde taht kurmuş değerlerimizi hatırlamak amaçlı kurulan bu platformu kutluyorum.

Dünyasını değiştirerek baki aleme giden ve unutulmaya terkedilmiş değerlerimizi ahde vefa ile hatırlayarak geride kalan biz ailelerini ve çocuklarını kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak çok anlamlı bir hizmet. Bu vesileyle Ünlü Analiz Uzmanımız Kıymetli kardeşim Taner Akkuş beye ve Nuran Kırlak başkanımıza da ailem ve şahsım adına çok teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

Beyazıt Gürses TRT Televizyonlarında müzik ile ilgili programlar yaparken, geçtiğimiz aylarda da ünlü sanatçı Emre Altuğ’a ait ve çok tutulan “Yıldırım Gürses Şarkıları” albümü yapımcılığına imza attı.

Nuran Kırlak, bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere sılah-i rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmekte dedi. Bu vesile ile platformumuzu onurlandırarak ziyarete gelen Beyazıt Gürses beye çok teşekkür eder, Ünlü bestekarımız ve duayen üstadımız Yıldırım Gürses’i de rahmetle anıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Platform, Çanakkale Valiliği ile yaşlılar haftası, Abdulhamid Han’ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile iftar programı, Darulaceze Başkanlığı Gül dağıtımı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek ailesine ziyaret, Kabe’de İmamlık yapan ilk ve tek Türk Nimetullah Hocaefendi’ye ziyaret, Türkiye’nin en büyük Sivil toplum kuruluşlarından olan Kıyamder iş birliği ile erzak yardımı dağıtımı, Safranbolu Belediyesi ile Kültür turları, İBB iş birliği ile alışveriş yardımı çekleri dağıtımı ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde bulundu.

Merhum Yıldırım Gürses’e Allahtan rahmet dilenen ziyaret, dualarla son buldu.

YORUMLAR 2
  • halide güven 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Sultan26 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor