Maduro'dan çok konuşulacak sözler!

Rusya'nın ev sahipliğini yaptığı 2018 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa ile ilgili en ilginç yorum, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'dan geldi. Çoğunluğunu Afrika kökenli oyuncuların olduğu kadro için, "Afrika kazandı" dedi.

Maduro'dan çok konuşulacak sözler!
Maduro'dan çok konuşulacak sözler!
GİRİŞ 18.07.2018 12:15 GÜNCELLEME 18.07.2018 12:16
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

2018 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa'nın kadrosunun büyük çoğunluğunu Afrika kökenli futbolcular oluştururken, göçmenlerle ilgili tutumu eleştirilen Fransa'ya Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'dan eleştiri geldi. 

Venezuela televizyonu VTV'de canlı yayınına katılan Maduro, Avrupa'da siyahilere ve sığınmacılara yönelik ayrımcılığı eleştirerek, "Dünya Kupası'nı Fransız takımı kazandı, ama daha çok bir Afrika takımına benziyordu. Aslında Afrika kazandı, onlar Fransa'ya ulaşmayı başaran Afrikalı göçmenlerin çocukları" ifadelerini kullandı.

 

 

Maduro, ayrıca "Avrupa'nın mesajı aldığını ümit ediyorum. Avrupa'daki sığınmacılara ve Afrikalılara ayrımcılığa son verin" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 27
  • RxCet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamdan önceki baskani öldürmüslerdi zaten. bu adami yedirtmeyelim.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKIYE olarak bu admi desteklemek gerek samimi bir kisilik kazan kazan iliskisinde abd ye karsi bu adami harcanmasinda yaninda olmak gerek abd bu admai hedef yapmis durumda aslinda TÜRKIYE olarak abd ye düsman olan her ülke bizim DOSTUMUZ vece bu ticaret kapimiz dir olaya sadee bu yönden bakmali nasil abd bize dost görünüp düsmanimizla is tutuyor aynisini biz yapmaliyz
    Cevapla
  • konya meram 5 yıl önce Şikayet Et
    MADURO Amerikaya kafa tutan lider....
    Cevapla
  • Bulut 5 yıl önce Şikayet Et
    Şurda bir gerçek var ki adamlar Afrika'dan gelmiş tamam ama futbol ekolü olarak Afrika'da olsalar böyle başarılı olamazlardı,sadece fizik ve teknik ön planda olsa Afrika ülkeleri her turnuvada kupa alırdı.Nasıl bizim gurbetçilerimiz Türkiye'dekilerden daha iyi top oynuyorsa o da öyle birşey senin insanını eğitip kompozit bir yapı oluşturuyorlar
    Cevapla
  • şenel 5 yıl önce Şikayet Et
    petrolu var lakin gerektiği gibi kullandırmıyorlar .mağdur o
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı