Yunan bakandan Türk bakana ilginç cevap!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile temaslarının ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Yunanistan’da devam eden ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine neden olan yangın konusuna değinerek, Türkiye’nin yardım teklifinde bulunduğunu söyledi.

GİRİŞ 24.07.2018 14:12 GÜNCELLEME 24.07.2018 16:11
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Hayatını kaybedenler dolayısıyla Yunanistan’a başsağlığı dileyen Çavuşoğlu, sabah saatlerinde Yunan mevkidaşı Nikos Kocias’ı aradığını belirterek, "Sayın Kocias’ı bu sabah arayarak hem geçmiş olsun dileklerimi ilettim hem de yardım teklifinde bulundu. Kocyas, yardım konusunda ilgili bakanı aradı ve teşekkür etti. Şu an için yardım ihtiyaçları bulunmadığı cevabını verdi. Zaten yağmurun da başlayacağını söyledi. Yangın söndürme uçak ve helikopterlerimiz talep gelmesi halinde yardıma gitmeye her an hazır bekliyor" diye konuştu.

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki ormanlık alanlarda çıkan yangınların meskun bölgelere sıçraması sonucu 60 kişinin yaşamını yitirdiği aktarıldı.

 

3 GÜNLÜK MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Yaşanan felaketin ardından ülkede OHAL ilan edilirken, Başbakan Çipras 3 günlük yas ilan edildiğini açıkladı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 27
  • muhittin 5 yıl önce Şikayet Et
    her insan kaybi bu bakanlardan sorulacakmi?
    Cevapla
  • Harun konu 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yangın bizim ulkede olsaydı (Allah muhafaza) bunlar bize birak yardım ihtiyaç mi diye sormayi aninda kardak a iki gemi iki bot iki ucak gönderip tacize baslarlardi eee ne de olsa yinan gavuru diye bosuna dememiş sanli ecdadimiz.
    Cevapla
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Bize yakışanı yaptık ancak Yunanlı İdareciler siyasi ahmaklıkları yüzünden onlarca insanın yanarak can vermesine göz yumacak kadar gözü dönmüş cahiller daha dün ülkede hain var diye ciyaklayan bu zat şimdi ülkesinin halkına ihanet etmiyor da ne yapıyor
    Cevapla
  • Ölü artıyor 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunca yabarak can veren turistlerin hesabını nasıl vermeyi düşünüyorsunuz sayın Bakmakla yetinen Bakan?
    Cevapla
  • mübarekinsan 5 yıl önce Şikayet Et
    suriyeden gelenlerin botlarını bıçakla parçalayan personellerini göndetsinler yangın söndürmeye. biraz da balta kullansınlar yangını önlemek için. izmirden kaçarken izmire yaptıklarından sonra az bile diyorum. onlar da insan diye bana karşı çıkanlar önden buyruntutan yok sizi diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza