Paraguay'da uçak düştü! Bakan ve 3 kişi öldü

Paraguay’da özel bir şirkete ait uçağın düşmesi sonucu aralarında Paraguay Tarım Bakanı Luis Gneiting’in de olduğu 4 kişi hayatını kaybetti.

Paraguay'da uçak düştü! Bakan ve 3 kişi öldü
Paraguay'da uçak düştü! Bakan ve 3 kişi öldü
GİRİŞ 27.07.2018 10:24 GÜNCELLEME 27.07.2018 10:31

Sivil Havacılık yetkilisi Ruben Aguilar, özel bir şirkete ait çift motorlu Beechcraft Baron 58 tipi uçağın Ayolas kentinden havalandıktan kısa bir süre sonra başkent Asuncion'un 380 kilometre doğusunda bataklık bir bölgeye düştüğünü açıkladı.

Kazada, uçakta bulunan Tarım Bakanı Luis Gneiting, Bakan Yardımcısı Vicente Ramirez, birinci pilot ve yardımcısının hayatlarını kaybettiği bildirildi.

 

 

Aguiler, uçağın düşme sebebinin henüz bilinmediğini ve araştırmalara devam edildiğini belirtti. 

Dışişleri Bakanlığı, içlerinde Paraguay Tarım Bakanı Gneiting, Bakan Yardımcısı Ramirez ve iki pilotun bulunduğu uçak kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDAN DESTEK

Bakanlığın yaptığı yazılı açıklamada "Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına, Paraguay hükümetine ve halkına taziyelerimizi iletiyoruz." denildi.

Paraguay Sivil Havacılık yetkilisi Ruben Aguilar, "Uçak Ayolas kentinden havalandıktan kısa bir süre sonra başkent Asuncion'un 380 kilometre doğusundaki bataklık bölgeye düştüğü ve içinde Tarım Bakanı Gneiting'inde bulunduğu 4 kişinin hayatını kaybettiği tespit edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Uçağın düşme sebebinin henüz bilinmediği ve araştırmaların devam ettiği söylendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri