Her gece 12 saat dans ediyordu!Evde dehşeti yaşadı

Bir gece kulübünde her gece 12 saat dans eden 29 yaşındaki Amerikalı bir kadının 2 yaşındaki kızı evinde açlıktan öldü.

Her gece 12 saat dans ediyordu!Evde dehşeti yaşadı
Her gece 12 saat dans ediyordu!Evde dehşeti yaşadı
GİRİŞ 28.07.2018 16:48 GÜNCELLEME 28.07.2018 19:02
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bir gece kulübünde her gece 12 saat dans eden 29 yaşındaki Devin Moon'un 2 yaşındaki kızı kızı Reygan'ın ABD’nin Georgia Eyaletin Gwinnett şehrinin Lilburn beldesindeki evinde açlıktan öldüğü tespit edildi. 

Polis, 29 yaşındaki dansöz Devin Moon’un her gece bir gece kulübünde 12 saat ettiğini, 2 yaşındaki kızının açlıktan öldüğünün tespit edildiğini söyledi. Devin Moon, çocuğuna zalimce davranmaktan ve birinci dereceden akrabasını öldürmekten tutuklandı. 

 

 

Georgia Gwinett şehri polis şefi Jake Smith, Devin Moon’un çocuğu evinde bırakarak her gece bir gece kulübüne dans ettiğini söyledi. 

Yetkililer, ailesinin daha önce Moon'un ailesinin çocuğunu ihmal ettiği için Moon’u Aile ve Çocuk hizmetlerine şikayet edildiğini belirtti. Moon’un bu şikayetin ardından ailesi ile bütün irtibatını kestiği belirtildi. 

Moon’un 12 saat dans ettikten sonra evine döndüğünde çocuğunun hareketsiz yattığını görüp acil servisi aradığı belirtildi. Acil servis elemanları olay yerine geldiklerinde çocuğu ölmüş olduğunu söyledi. Moon polise verdiği ifadesinde, 6 kilo olan çocuğunun doğuştan hastalıklı olduğu için kilo alamadığını söyledi. Ancak yapılan otopsiyle çocuğu açlıktan öldüğü belirlendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD sapık miletdir onlarda normal
    Cevapla
  • Gürsoytrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede çöplüğe hiç çocuk atılmamış sanki..Kendini beğenenler araştırsın
    Cevapla
  • bugün ayın 24 ü 5 yıl önce Şikayet Et
    e işte çağdaş medeniyet bu olsa gerek bizdeki andavallar çok öykünür ya batı medeniyetine sonuç bu işte ne aile var nede insanlık yaş 18 gelen çocuk özgür !!!!! oluyor güya.
    Cevapla
  • vatan millet 5 yıl önce Şikayet Et
    günde 12 saat dans etmeye mecbur bırakılan bir kadın. çalışmazsan aç kalırsın bankalara borclanmazsan sistem dışında kalırsın aile mi o da ne ben kadınım tek başına da ayakta kalırım feminizm pompalaması ve paramparça olmus annelik duygusu bu buz dağının gorunen yüzü tek başına bu kadincagizmi suclu sonuc cok ağır sebeplerse hep bilindik Allah'ım sen büyüksün
    Cevapla
  • rüzgar gülü 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cezanı versin.sende inşaallah açlıktan ölürsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor