Rusya'dan Türkiye'ye tavsiye: ABD'ye kapatın!

Rusya parlamentosu alt kanadı Duma milletvekili Aleksey Juravlyov, Türkiye’nin Amerika savaş gemilerine Boğazlar'ı kapatması tavsiyesinde bulundu.

Rusya'dan Türkiye'ye tavsiye: ABD'ye kapatın!
Rusya'dan Türkiye'ye tavsiye: ABD'ye kapatın!
GİRİŞ 17.08.2018 23:47 GÜNCELLEME 17.08.2018 23:49
Bu Habere 196 Yorum Yapılmış

Rusya parlamentosu alt kanadı Duma milletvekili Aleksey Juravlyov dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Juravlyov, Türkiye'nin Amerika savaş gemilerine Boğazlar'ı kapatması tavsiyesinde bulundu.

Kafkassam'dan Fuat Safarov'un haberine göre, ABD Donanması'na bağlı USS Carney adlı güdümlü füze destroyerinin Karadeniz'e giriş yaptığına dikkat çeken Rus milletvekili, bir Rus televizyonunda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

 

"BOĞAZLARI AMERİKA'NIN SAVAŞ GEMİLERİNE KAPATINIZ"

"ABD Karadeniz'de sürekli askeri tatbikat düzenliyor. Yanına da Ukrayna ve Gürcistan'ı da almayı planlıyor. Bu tür tatbikatlarla Rusya'yı korkutamazsınız. Bu aslında Türkiye'ye yönelik de bir tehdit sayılmakta. Çünkü ABD Karadeniz'de askeri bir müdahelede bulunmakta. Benim Ankara'ya tavsiyem: Boğazları Amerika'nın savaş gemilerine kapatınız"

YORUMLAR 196
  • hursit dilaver 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP kıyameti koparacaktır. ama onlara deyverin SİSİnin mısırı kürekli sandalla ya da şişme botla süveyşe girdiğiniz de 5000 dolarınızı öpüYor. unutmayın. HANGİ AKIL BU BOĞAZLARI BEDAVA YOL GEÇEN HANI YAPTI ACEP.kimse de sormaz yahu..
    Cevapla
  • Sağır ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusların gazına gelmeyin.
    Cevapla
  • İlker 5 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın karadenizde eylemlerinin artması amerikanın yardımları
    Cevapla
  • Turuncu 5 yıl önce Şikayet Et
    karadenize pkk lıların terör eylemleri amerikanın bu tatbikat kandırmacaları
    Cevapla
  • Lolo 5 yıl önce Şikayet Et
    Delirdiniz mi. Bir de süper fikir falan diye yazanlar var. Antlaşmayı deldik diye bütün Batı bloku ambargo koyar. Rusya da iyi antlaştığımız Ukrayna'nın geri kalanını işgal eder. Şakası bile olmaz bu cümlenin. Biz Kanal İstanbul'u yaptığımızda Montrö'yü delmiyoruz sadece daha iyi bir alternatifi olduğunu gösterip kullanmalarını sağlayacağız. O da umarım işe yarar. Yeni bir çığır açmayacak yani. Ama Rus milletvekilinin önerdiği şeyi yapmakla tüm Batı blokunu karşına alırsın ve sonra da Çin ve Rusya'ya beni koru diye yalvarırsın.
    Cevapla
  • öyle deil 5 yıl önce Şikayet Et
    ee kodarınıa düşünülmesi lazım yoksa bizimle oynarlar herzaman bir yol vardır rusyada 4000 nükleer varken sen abd nato olsan ne yazar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki