Rusya uyardı: Sonsuza kadar beklemeyeceğiz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye’nin İdlib kentindeki zorlaşan duruma sonsuza kadar tahammül edilmesinin olanaksız olduğunu vurguladı ve "militanlarla silahlı muhaliflerin birbirinden ayrılması gerektiği" uyarısı yaptı.

Rusya uyardı: Sonsuza kadar beklemeyeceğiz
Rusya uyardı: Sonsuza kadar beklemeyeceğiz
GİRİŞ 03.09.2018 12:34 GÜNCELLEME 03.09.2018 15:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü’nde öğrencilerle bir araya gelen Lavrov, İdlib’deki ateşkes rejiminin sürekli ihlal edildiğini ve iki aydan fazladır bölgeden Suriye ordusu mevzilerine ateş açıldığını söyledi ve ekledi: "İdlib’den, Suriye ordusu mevzilerine baskın girişimleri dahi var. Hmeymim’deki üssümüze saldırmak amacıyla bölgeden çok fazla insansız hava aracı gönderiliyor."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd doldurdu buraya terroristleri. ÖSO ates edemez etseydi Türkiyeye ihanet olurdu.ortam sakiniken abd neferler kiskirtiyor illa harp olsun abd sebeb bulsun her yeri kan ile boyamak icin.abd hic huzur istemez illa catisma olacak yoksa silah satamiyor deneme yeri olmus mübarek topraklar.
    Cevapla
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Burda da amma Daeşli, Al nusralı ve El kaideli varmış, Rahmetli Erbakan hocanın deyimiyle emperyalizmin uşakları sizi , kafir işbirlikçileri sizi , sonunuz geldi artık , Hak geldi Batıl son buldu, yolun sonuna yaklaştınız Yüce Allah'ın izniyle .
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin terörist dedikleriniz o toprakların insanı siz o topraklarda kimsiniz
    Cevapla
  • Gökturk 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin beslediği pyd ye operasyon yapsanız seninde abd binde kökünü kazayacak kudret ve cesareti kendinde bulacak bir gün İslâm alemi
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    önce pyd den başlayın güvenilmez ruslar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek